Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zbastleni "panenske" E91-cky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matiz »

Vzdycky se mi libily bezove sedaky, mam pro ne slabost a mozna bych je poridil. Zajimaly by mne Vase nazory. Auto je absolutne bez tuningu, takze by slo o zprzneni toho auta, protoze tato kombinace v BMW nebyla dostupna, alespon tedy co vim. Ale nehodlam delat zverstva, navic puvodni interier si necham a dam ho k autu az se bude prodavat. Neni to nic drastickeho, pouze bych vymenil predni a zadni sedaky, pripadne kozenou cast tapecu vymenit cernou za tmavou. Obrazky jsou z eFka, E91 vypada trochu jinak :cry: Ale neni to tak nepodobne. Interier mam jako novy, nepotrebuju to delat z duvodu ze by byl skaredy, jenom mam ten dojem ze svetla kuze je elegantnejsi. Ale auta ze svetlym interierem maji zase jine veci co se mi nelibi, treba plasty na tapecirech jsou bezove, tunel bezovy koberec bezovy, spodni cast pristrojovky bezova - toto mne uz tolik nebere :D Takze auto by vypadalo tak, jak je v kombinaci na obrazkach s tim rozdilem ze z dilu E91.
Přílohy
A.jpg
A.jpg (189.54 KiB) Zobrazeno 2082 x
B.jpg
B.jpg (148.21 KiB) Zobrazeno 2082 x
C.jpg
C.jpg (151.39 KiB) Zobrazeno 2083 x
BiGFather
Klubové ID: 3158

#2 Příspěvek od BiGFather »

Hlasoval jsem C, nicmene pastva pro me oci je vsechno :-) Kdybych to mel dat do poradi tak varianta "vymenit sedaky i cast vyplne dveri" je nejhezci, varianta "vymenit pouze sedaky" se mi zda trochu divna - v celkove cernem interieru, to uz je lepsi varianta "puvodni tovarni stav".. Ale je to o vkusu kazdeho :)

Taky si myslim, ze je rozumny brat v uvahu prakticnost. O bezove se budes muset vic starat a casem "sejdou"-barvou a mozna zflekati?, pokud se to nebude casto cistit..

btw v obyvaku mame krasnou bezovou kozenou sedaci soupravu, ale nesmime na ni sedat v dzinach a i kvuli psum na tom mame - ne moc hezke potahy, ktere sundame jen parkrat do roka.. Pokud hodne cestujes (a ne treba sam popr. i se zviretem), tak bych rekl, ze i mozna stravis vic casu v aute nez treba my doma v obyvaku u televize, takze namaha materialu bude jeste vetsi.. Mas to o prakticnosti a pastve pro oci za urcitej kompromis :) Ja bych mel tezke rozhodovani.. Jeste je pekna tmave zrzavohneda kuze :)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matiz »

Pridam sem jeste obrazek E91. Otazkou ale zustava, bude li ta kozena vypln z toho tapecu demontovatelna, pokud by tam byla prilepena, tak by to asi nebylo moc idealni lamat a znasilnovat... Co se tyce udrzby, tak svoji cernou kuzi v aute co dva mesice cistim a impregnuju, jakmile klesnou teploty natolik ze uz je zima, tak to kaslu a az na jare udelam dalsi ocistnou akci. Ovsem abych to cistil pokazde co na to sednu v riflich, to by se mi fakt tezce nechtelo. Nikdy jsem bezovou kuzi nemel, takze neznam ty problemy. Mesicne nahrkam okolo tisicovky. Okolo komina jezdim v popelnici...

EDIT: To E-cko ve srovnani s eF-kem je hrozne, az primo trumatizujici :cry: :cry: :cry:
Přílohy
D.jpg
D.jpg (186.43 KiB) Zobrazeno 2030 x
Jamall
Klubové ID: 2933

#4 Příspěvek od Jamall »

vyprdni s na tunění. Šetři, počkej pár let a kup nový model, ten interier je něco naprosto famózního. Středoví panel, použité plasty, materiály, barvy a dojmi....dokonalá úprava hliníku, žádní stříknutí plast..špičkový držák na pití...volant. Je něco úplně jiného, než co poslední léta vyráběly. Vrátili se ke kořenům a konečně zaujali právoplatné místo značky. Za nové modely se nebudou stydět ani zatvrdili fanoušci značky BMW, který považují e38 jako poslední skuteční bavorák

Jinak samo varianta "C" je hezčí, ale pro nové modely, jsou ještě hezčí barvy, varianty a úpravy

Je to tak aristokratický interiér, že i milionář se v tom cítí jako milionář

Obrázek

Obrázek

Obrázek
BiGFather

#5 Příspěvek od BiGFather »

Presne ten posledni obrazek.. to je to co se mi libi od BMW asi nejvic.. nadhera !

Jeste se mi libi :

Obrázek
Jamall

#6 Příspěvek od Jamall »

ten obrázek co jsi sem dal ty, to je intr 6er. Ten intr je podle mě to nejúčastnější, co současná nabídka modelů nabízí...a co teprve v bílé kůži...perfektní

Veškerý stříbrní profil v těchto nových modelech je skutečně hliník a ne plast. Díky firmě Beng q Olufsen, která začala nově spolupracovat i s firmou BMW, protože jsou držitelé několika patentů na úpravu hliníku

http://www.bang-olufsen.com/en/sound

No a co předvádí audio sestavy od Bengu? I hluché poleno uslyší a mrtví povstanou

http://www.youtube.com/watch?v=8fk35f9Fy2U
BiGFather

#7 Příspěvek od BiGFather »

jj 6er, nejak jsem to v tu dobu nemiril na 3er.. Bila taky nadhera, ale ta tmava se mi libi asi vic..

Doufam, ze jednou budu bohatej a neco takovyho si poridim.. Je to muj sen :)

Sice se rika, ze zivot neni o penezich, ale na druhou stranu je lepsi plakat v BMW nez na rozvrzanym rezavym kole s ohnutyma riditkama :)
Jamall

#8 Příspěvek od Jamall »

určitě jsou té hnědé kombinace hezčí, to se shodnu
raff007

#9 Příspěvek od raff007 »

Me se libi uplne nejvic tahle kombinace. Zpracovani interieru to je proste bomba.
Kdyz uz tady padla 6er
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-6/11752512

Jinak jsem hlasoval taky pro c. Ale rada zni nic nedelej. Ve sve e90 mam kombinaci alcantara-latka(tmava a spokojenost). V X3 mame komplet svetly interier a hruza na udrzbu! Staci pasek nb dziny a hned to barvi. Tkze radim nech to byt - nevyplati se do toho ivestovat (vypada to sice hezky ale jinak cerna je taky pekna a daleko praktictejsi).
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#10 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Je to zábava čas od času si pohrát s konfugurákama, hlavně teda pokud zatím nejsou peníze na "nový báwo" :lol:

Volím "C" to je asi jasný, i komplet černej by mě bavil, ale hlavně proboha jedině se sportsitze. Tyhle rovný prkna by mě omrzely aj kdyby byly prošívaný zlatým stehem.

Co se týče vnitřní výplně, tak se obávám, že se to bude muset vyloupnout trochu na sílu z těch plast. čudlů. No ale na druhou stranu nové stojí asi 2.50,- kč / ks
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JaraX »

matiz
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matiz »

No, na nove efko jeste nejaky ten patek nebude. Nejdriv musi skoncit prvni leasingy a za druhe, auto vyrobene jako jedno z prvnich se mi taky moc nezamlouva. A nove auto v takove vybave si dovolit nemuzu, a ani nechci kdyz za tri roky klesne na tretinovou cenu porizovaci hodnoty...
zverbo

#13 Příspěvek od zverbo »

Ja som zatazeny na bezovy interier original jak je samozrejme, manzelka ma v e46ke bezovy celokozeny interier + listy v karbone a kazdy kdo sa kukne donutra jasa a lajkuje, je fakt ze trosku viac sa treba on starat aby bol stale nadherny ale vedsina znas to robi aj tak pre radost z nadhery a zajebany tam nesadne nikto, akurat by sme tam prijali sedacky v Mku a v elektrike ale budem rad ked zozenem manualne v Mku no.
Inak koberceky bezove s ///M na leto a na zimu cierne gumi.

Mimo cestu cestou k vedsiemu bratovi
Sam sice mam v mojej e39 cierne Mkove sedacky ale mam doma kompletny interier z inej e39, bezove samozrejme trosku - nie zase moc v stave NO proste je videt ze su po koko.ovi ale plne v elektrike s pametou a vyhrevom co je bonus AAA už len kupit 540i do ktorej to dam

:D

540i v M s bezovym interierom je moj sen :P
zverbo

#14 Příspěvek od zverbo »

Inak sa ospravedlnujem ze sem taham vykopavky z doby Mojžiša ale na nove auta nemame :cry: nekradnem, nepredavam drogy ani nemam bohatych rodicou a leasing novych aut nechceme pretoze splacame dom :(
takže mam 20rokou nato si to rozmyslet.

To len pre odvovodnenie situacie.
Aj ked sice super nove popici luxusne BMW ale byvat sa vnom asi moc dobre neda.
Odpovědět