Zdravim, hlavne ty co maj e36 v cabriu a trosku znaj mechanismus strechy.
Potreboval bych poradit bud primo, nebo nekoho kdo umi serizovat tyhle strechy. Obcas se mi stava treba po dni ze vlastne pri stahovani strechy tak pri vyjizdeni ty zadni casti se zasekne asi 5 cisel pred uplnym otrevrenim (to jest neni uplne kolmo)a zacne se otevirat viko a tim padem se zapre o tu strechu. Vsechny koncaky mam serizeny a vsechno promazany, uz nevim co vic. Za kazdou radu dekuji.....
Střecha je docela problém, sám se do toho nepouštěj. nech si poradit v BMW, jakmile to rozházíš nikdo to už dohromady nedá. (jaký koncáky máš na mysly)
Mam e36 kabrio a kdyz jsem mela problemy se strechou, tak mi je resili v Bmw Krotil v Praze a vyresili Je to ale uz 4 roky zpatky, tak netusim jaka je situace ted... Jestli jsi z Prahy, tak se tam zkus zeptat.
Trošku tu oživím toto staré téma...
Někde jsem četl, že uvnitř střechy jsou nějaký gumy, který mohou být unavené. Pak následuje to, že při sundavání střechy se ta zadní část se slídovým oknem úplně nepřimáčkne (nesloží do pravého úhlu) a víko kufru se při otevírání zasekne o střechu. Když tomu pomůžu rukou a domáčknu opatrně střechu tak, aby se mohlo dál víko kufru otevřít, tak po úplném otevření víka zase zadní část střechy rychle spadne (srovná se) a pak se začne normálně skládat do úložného prostoru.
Zatahování střechy bez problémů...
Řešil to někdo? Jak?
Zdravím,neřešil podobný problém někdo z Brna??? Taky bych potreboval helfnout....el stahování nefunguje..jeden ze dvou motorku sice točí,ale ten první ne a tudíž střecha ani nezačne pracovat je tady v okolí někdo kdo tomu rozumi????