a máš ho komplet béžový včetně sedaček a tapeců? mě se ta béžová také moc líbí, když je to doplněné tou černou tak to vypadá pěkně..Lucifer píše:Jinak k těm vnitřkům sám mám celobéžový interiér a v e36 se to tak často nevidí a nevypadá to vůbec špatně
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
koupě: 323/325 e36 nebo e46?
fabledwarrior píše:Jo máš pravdu, je to otázka vkusu.. mě se prostě ta šedá s černou nelíbí.. vypadá to jak ve feldě... ikdyž je E36 starý auto, tak ten introš je celkem takovej moderní mi přijde.. takovej pěknej.. a když je černej ta je to prostě pecka.. ta šedá to podle mě uplně degraduje no... Co mě se hrozně líbí je černej introš, černá stropnice a bílí kožený sedačky.. to je moc pěkný.... samozřejmě v černém autě.. nebo klasika černý kožený sedačky nejlépe z m3. Takový auto je můj sen no:D Já jsem přemýšlel, že bych si to i dodělal, jenže to je docela síla, ten interiér v dobrým stavu není zrovna nejlevnější, teď práce s vyndáním palubovky a znoba nasazením, vyndání centrálního koberce a nasazení jiného... sehnat všechny plastíky a podobně... to je neskutečné je*ání. Pak když vám pořádně nejdou nasadit tapce, taky opravdu zajímavé. Na to nemám nervy:D
tak to máš asi způsobené nějakou špatnou zkušeností s felicií

nedávno jsem viděl modrý introš v e36tce, modré sedačky, tapce, palubka a vše, a ikdyž bych si modrou nikdy nekoupil tak to alespon bylo zajímavé

prostě tohle ale je o vkusu, každému se líbí něco jiného, a naštěstí u e36tek bylo hodně variant, tak se to dá krásně nakombinovat přesně podle toho jak se ti to líbí

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Tak to jsem si oddechl
Pěkné! Mám stejnej intouš +nějaký exclusive a licht a winter package..či co. Jenom loketku v béžu jsem nesehnal, na dieslech byly, ale v 323i často chyběla no tak mám černou. :/
A s tím rádiem se to dá vyřešil s ////Alpine, který má stejný podsvícení do červena tak se tam hodí zatím asi nejvíc mimo origo co jsem viděl. Potřebovalo to už prostě upgradnout zvuk.

A s tím rádiem se to dá vyřešil s ////Alpine, který má stejný podsvícení do červena tak se tam hodí zatím asi nejvíc mimo origo co jsem viděl. Potřebovalo to už prostě upgradnout zvuk.
-
- Klubové ID: 3086
Tak na ebay se teď loketek válí hromada, nebo novej koženej potah v bmw stojí kolem 1800 moje už je uplně černá až děravá vyřeším to časem novým origo potahem nějaký náhrady jsou kůže co vydrží chvilku a budou ošoupaný a vyjde to o pár kč levněji jak origo.
S tím zvukem já osobně jsem sehnal Harman/Kardon zesík a teď sháním béžový repra do tapece. Jinak do toho origo rádia jsem si vyřešil aux vstup a hraju z mobilu (N 5800 xpress music) a zvuk vynikající. Přitom mám jen Reverse RDS
S tím zvukem já osobně jsem sehnal Harman/Kardon zesík a teď sháním béžový repra do tapece. Jinak do toho origo rádia jsem si vyřešil aux vstup a hraju z mobilu (N 5800 xpress music) a zvuk vynikající. Přitom mám jen Reverse RDS

-
- Klubové ID: 2449
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se přiklonil z E36 k 328i 2.8 za 80 k si myslím seženeš pěknou po faceliftu (myslím že to je po 3.1995 kdyžtak mě opravte
)V originálním stavu s pěknou výbavou. Chce to jen denně mít připravený hrachy sledovat tady forum inzerce atd. jezdit prohlížet , nezamilovat se a nekoupit první peklo na který narazíš !
PS: taky jsem se tenkrát rozhodoval mezi 323 - 328 nakonec mi klapla 328 jen proto protože to auto bylo v super stavu s perfektní výbavou.
Spíš bych se zaměřil na stav a výbavu protože krom výkonu je spotřeba stejná a pojistka je tam myslím o litr víc ročně ale zas ti to vrátí výkonem a tím pádem vetší radosti

PS: taky jsem se tenkrát rozhodoval mezi 323 - 328 nakonec mi klapla 328 jen proto protože to auto bylo v super stavu s perfektní výbavou.
Spíš bych se zaměřil na stav a výbavu protože krom výkonu je spotřeba stejná a pojistka je tam myslím o litr víc ročně ale zas ti to vrátí výkonem a tím pádem vetší radosti