Zdravim sem tady uplne novy a chtel bych koupit bmw dosud jsem zadne nemel tak nevim plusy a minusy.. uvazuji o koupim 330xd 186tkm najeto rok 2005 je to automat v nejake vybave vyhrev sedacek panoramaticke stresni okno xenony apod.. jenom se chci zeptat jestli jsi myslite ze je to dobry kup nebo spatny dekuji za nazory davam sem link na to vozidlo http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list dekuji vsem za vyjadreni sem uplny novacek a nerad bych koupil nejakou vranu a pokud byste nekdo mel cas a napsal mi to kolik treba stoji vymena naplni apod tak bych byl moc rad vse tedy predem dekuji a preju hodne stesti do noveho roku
ty to nemusí bejt špatnej kus.., ale každej ti napíše že pro auto nejlíp s diagnostikou pokud to auto neznáš a není po známém..., náplně olej motor.....2-6tis.., podle toho kde si ho koupíš, převodovka za 10 tisíc..a o problémech, kladech a záporech tu toho najdeš plno.., je to tu probrané vrchem spodem.., pročti si forum
To uz potom musis rozhodnout sam, pred necelym mesicem jsme s kamapadem byli na slovensku pro jednu trojku taky 3.0 d, sice mela najeto 220tis a vysla nas na 12tis e, ale komplet udelana od mm racing, na nejakych 290ps, znamej je a tim spokojenej jak zelva. Ten motor i v zakladu s tim bude cvicit jedna basen, co te muze potkat je problem s filtrem pevnych castic, je to na tobe jestli ho pak budes cistit, nebo ho das pryc, co se vybavy tyce, urcite lepsi posezeni bude v tom prvnim co se tyka sedacek, zalezi nac si potrpis, panorama je sice pusobiva ale me oaobne sere, ze do auta strasne pere slunko, nikdy jsem to poradne nepouzil. Obecne nejsem zastancem aktivnich tempomatu nocnich videni a hlidani pruhu, dle meho to clovek zapne jednou v zivote a vic ne:-) takze co do vybavy si musis zvolit sam, auta za skoro stejnou cenu a ten najez neni taky moc rozdilny. Ja mam super zkusenosti s mistnim clenem pod nickem mentuli, jednak je to supr chlapik a s urcitosti ti to auto proleze jak na tom je, jestli bylo stocene atd atd. Doporucil jsem ho i znamemu kterej s nim jel koupit 5tku. Zalezi kam to mas bliz, jaka barva se ti libi a jak si potrpis na jeoven vybavy auta
nicméně co jsem si párkrát projížděl internet tak ten pražskej bazar má poměrně přestřelené ceny u všecho co tam nabízí..., ale to je můj názor, někomu se to může zdát ok
no ale každopádně co jsem se ještě díval tak ten první bych si proklepl diagnostikou.., moc se mi nelíbí ten servisní interval oleje kterej tam je ještě na 31tis km.., bůhví jak dlouho ho tam kdo smažil, volant je tam danej druhej...resp., pošitej záleží jestli to byla otázka vkusu, nebo se auto stáhlo a doladilo se to volantem aby nebyl ošoupanej..a taky z kama je to dovoz...já osobně italský auta moc nemusím...oni se k těm autům chovaj jak k toulavý kočce
kupovat automata v dízlu s nájezdem cca 180tis km je podle mě otázka času kdy z toho bude pěkná kasička (repas automatu cca 40tis kaček, turbo, vstřiky....to jde taky do desetitisíců)
To mas tezko, kupvat automata noveho vyjde na jeste vetsi kasicku a den co den pada, a pada... Urcite se daji vybrat dobre kusy a jako se da oddelit zrno od plev.