Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e46 320d kterou koupit - zna ich nekdo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
zverbo

#1 Příspěvek od zverbo »

s manzelkou sme sa rozhodli ze kupime 320d koli jej dochadzaniu do prace, predtym mala 330xi s plg, potom/teraz 320i
Nikdy sme nemali auto na ropu tak sem pisem aby ste mi pomohli pri nasej nerozhodnosti, pokial sa mi ovsem aspon jeden z majitelou ozve, nemaju tam cisla aby som zavolal
Dakujem vam!

http://autobazar.hyperinzerce.cz/bmw/in ... 3-nabidka/

http://autobazar.hyperinzerce.cz/bmw/in ... a-praha-8/
roman320

#2 Příspěvek od roman320 »

No nevim, oba dva ty inzeraty vypadaji jak klasickej podvod...
Fredy1

#3 Příspěvek od Fredy1 »

Auta na pohled hezká, ale také tam čuju něco v nepořádku. Je to ňáky moc levny ....
zverbo

#4 Příspěvek od zverbo »

tak na druhy strane zase tolik hajzlu v repubice neni, zvlast tak kousek odsebe. co sto bude mit ze tam da auto a neprodava ho, aby mu lidi jen tak psali s prdele???
:evil: :x :twisted:
zatim mi sice nikdo neodepsal ani len tuk a to ich bombardujem emailami
Fredy1

#5 Příspěvek od Fredy1 »

... netvrdím, že je to podfuk, ale třeba ten nájezd u toho sedanu se mě nezdá k té ceně a tak. Prostě se mě zdá, že je tam někde zakopanej pes. Na druhou stranu nic za to nedáš, když budeš mít více info. Bombarduj je, zajeť se podívat a uvidíš sám.... Jinak by ses divil co je v republice hajzliků v tomto oboru :lol:
zverbo

#6 Příspěvek od zverbo »

Rad bych ale kam mam jet???
Nasledne citace od FX:

Zverbo píše:tak na druhy strane zase tolik hajzlu v repubice neni, zvlast tak kousek odsebe. co sto bude mit ze tam da auto a neprodava ho, aby mu lidi jen tak psali s prdele???
:evil: :x :twisted:
zatim mi sice nikdo neodepsal ani len tuk a to ich bombardujem emailami

Ahoj, jsem Günter a už nebydlím v ČR, ale v Londýně, kde je mi auto s levostranným řízením k ničemu. Auto je naprosto bez vad, plná serviska atd. Mohu jej zpět do ČR nechat poslat přepravní službou k prohlídce a vyzkoušení. Jediné, co požaduju, je složení celé částky u Western Union na Vaše jméno a naskenovaný doklad o tom.

:D
Fredy1

#7 Příspěvek od Fredy1 »

Také jsem si takhle psal s nějakým borcem, tušim psal, že tady pracoval a odjel do Španělska a musel tady nechat BMW 1 a tyký kydy. Něco podobného. Pěkné auto, malý nájezd, málo peněz. Také bych musel složit peníze v nějaké bance a tak. Rychle jsem dal od toho ruce pryč.

... tím neříkám, že se to týká i těhle aut, ale opatrnosti není nikdy dost :lol:
beny-maser

#8 Příspěvek od beny-maser »

auta pěkný cena krásná,to nebude jen tak.
zverbo

#9 Příspěvek od zverbo »

Ide oto ze som chcel co najviac rad a postrehov takze tak...
Ked som kupoval svoju e39 tak som najazdil 2652km, bol som pozerat 13aut a hladal som 3mesiace e39 ktora ma vybavu a je v Mku, teraz som chcel kupit 540i /528i nestaci/ a bol som pozeraz vsetky po ČR na a 540i nemam no - preto topic ze kupim 320d, nadruhej strane som bol pozerat uz 3 unas v HK ale skoda casu a najazdenych KM.

Neviem no ... tu je mozne vsetko
paca

#10 Příspěvek od paca »

jj, pošli ty peníze přes ten Western Union co bude požadovat a auto ti nějaká přepravní firma doveze až před barák :D
zverbo

#11 Příspěvek od zverbo »

to se posila jen tak :lol:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#12 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ahoj, nechci kvůli tomu zakládat jiné téma, tak to hodím zde. Doufám, že to autorovi nebude moc vadit.

Neznáte někdo tuhle 328i? :
http://www.sportovnivozy.cz/34546-bmw-3-e36-coupe-lpg

Dost se mi líbí, má vcelku fajnovou výbavu, docela prd najeto a je to vysokej ročník E36. A to LPG v ceně je také dobré a nelže ani se spotřebou:D Tak o něm dost přemýšlím.
shade741

#13 Příspěvek od shade741 »

no dle popisu super auto :lol: ale je mi divný proč jen jedna fotka, třeba jen lenost prodávajícího, ale většinou co sem takhle řešil inzeráty s jendou fotkou auto tam vypadalo jako voňavka a po osobní prohlídce či po obržení vyžádaných fotografií to byly skoro pokaždý pelechy.. TAkže bych si vyžádal maximum fotek, zaměřit se na detaily jestli sedí, vin a podobně pak už jen osobní prohlídka to je totiž nejlepší :D
Morte

#14 Příspěvek od Morte »

zverbo píše:tak na druhy strane zase tolik hajzlu v repubice neni, zvlast tak kousek odsebe....

he he, to by ses divil... :lol:
zverbo

#15 Příspěvek od zverbo »

tiez som bol koukat jednu e39 540i ktora mala v inzerate len jednu fotku a popis ako keby je nova, no a musel som rychlo prec pretoze som sa docela bal - HEJ je to super nie JE TO V POLOPREVODU tak co beres - auto od hnoja atd... sice nebolo cierne ale vsetko okolo neho ano

ale stalo sa mi to len raz.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

shade741 píše:no dle popisu super auto :lol: ale je mi divný proč jen jedna fotka, třeba jen lenost prodávajícího, ale většinou co sem takhle řešil inzeráty s jendou fotkou auto tam vypadalo jako voňavka a po osobní prohlídce či po obržení vyžádaných fotografií to byly skoro pokaždý pelechy.. TAkže bych si vyžádal maximum fotek, zaměřit se na detaily jestli sedí, vin a podobně pak už jen osobní prohlídka to je totiž nejlepší :D

To je jasné, že bych chtěl maximum fotek atd.. Já jsem se teď jen začal zběžně po něčem poohlížet protože bych chtěl ten můj vrak odeslat do důchodu a tohle mi padlo do oka hnedka. Oproti jinejm co se tam prodávaj, je to fakt super za tu cenu. Hned pod ním je za 85 ISo v sociální výbavě, takže mě trošku zarazila i ta cena. Samozřejmě jsem tam narazil i na FXovu 323i a ikdyž vím, v jak luxusním stavu je, tak bych si možná za tu cenu pořídil nějakou E46 no:D
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#17 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Tak jsem to auto našel na Bazoši s více fotkama a novým infem a jsem zklamán, posuďte sami...

http://auto.bazos.cz/inzerat/20674037/B ... pe-LPG.php

paradoxně mi nejvíce vadí ten interiér.. šedej a dost opotřebovanej.. velkej BC tam taky není=/
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Mě by zajímalo, na co je tam ten nabastlenej čudl a přepínač pod malým BC... Že by něco od toho plynu? Nebo nějaká jiná zběsilost?
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#19 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Psal tam, že tam má startování tlačítkem.. to bude ono a ten přepínač...? To může být od všeho možnýho. Ale ten čudl je tam docela blbě.. kdybych si ho tam chtěl dát já, tak někam vedle volantu, jak to auta se startováním na čudl maj.
shade741

#20 Příspěvek od shade741 »

Bc doděláš vpohodě, dělal sem to už dvakrát a vklidu :wink: o tu kuzi se asi nikdo moc nestaral, dulezitejsi co bych viděl je faktický stav podvozku motoru mechanických částí a kastle, to z fotek poznáš málokdy. Doporuču se zaměřit na detaily, ty rozhodují, často když někdo něco překope na ně zapomíná a pak kecá kecá a kecá ale ty to tam vidíš :wink: ale to už chce něco znát :wink:
Odpovědět