Zdravím klubaci, potřebovál bych poradit. Zničeho nic mi pří brždění začalo vibrovat přední kola. Myslel jsem si že mam zvlněne kotouče, tak jsem je vyměnil a začlo mi to dělat hned znovu. Pro jistotu jsem je nechal srovnat u odborniku a zjistil mi že jeden kotouč byl zvlněny, přesto když jsem to namontoval zase mi to tuka. Tak nevim čim to muže byt? Jeden mi řikal že to muže byt řizenim.
Jo byl jsem na geometrii a poslal mě domu že mam axialni tyč špatnou. Vyměnil jsem ji a jel jsem tam znovu. On na mě že to nemuže změřit že mam axialni tyč špatnou...tak mu řikam že to neni možne že je nova. Nevim jestli je to jen blbec nebo to stim souvisi.
předem děkuji za pomoc
těžko říct co s tím, každopádně bych na tvým místě asi zajel za nějakým pořádným mechanikem, ten ti řekne hned kde je vůle, jestli je to řízení nebo podvozek. Volný čepy občas nadělají taky pěknej bordel, včetně toho házení s řízením... A s rovnanejma kotoučema mám špatný zkušenosti, už dávám jedině nový..
taky jsem toho nazoru proto jsem koupil nove kotouče a oni se mi zvlnily tak to musim zjistit co ti dokaže tak zvlnit kotouč. Myslite že to muže udelat vadne ramena?
spíš křivá dosedací plocha na náboji a nebo ti to třeba pořád slabě brzdí a ten kotouč se vyhřeje.. Nebo vadný kotouč, ale myslím že s reklamací asi nepochodíš...
problem je že mě při bržděni vibrujou kola a to hned po vyměně kotouču. Vyjedu z garaže přibrzdim a to same ja myslel že mě urve potom jak jsem to rozebral a dal skontolovat jsem zjistil že my to ohlo kotouč. To neni normalni... aby se my to ohlo bych musel jo jezdit