Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Potrebuju radu ohledne tohoto BMW
Zdravim, sem tu nový, abych rekl pravdu, tak jsem spíše príznivce vw než bmw, ale ted bych piotreboval vasi radu... Nechci vam sem kopirovat link z vw klubu kde jsem clenem a skousel sem tam hledat odpoved na moji otazku...ohledne BMW.. Abych to cele nemusel psat znovu, tak to jen skopíruji se, nechce se mi sem hazet link na jiný klub...
scháním někoho, kdo se pohybuje okolo aut bmw a trochu se v tom vyzná... Naše rodina má (tedy já mám) jednoho bavoráka přesněji to je BMW E30 323i kupé (rok výroby 1984) s doklady, auto je pojídne, ma to chromové doplnky, barva origo (stříbrná), interier neposkozen... Auto už stojí cca 3 roky ve stodole, cisla v depozitu... Jde mi o to zda toto auto je necím vyjímečné, zda má nějakou hodnotu ... Na internetu jsem toto auto nikde nenasel... Otec říkal, že jich moc neni... Napadlo mě, že bych se pustil do renovace, proste komplet to odstrojit, udelat lak, vycistit interier, vymenit palubku, je praskla od slunicka cc 5 cm , atd atd... V tom aute sem jezdil a je to pro me neuveřitelne svezení, take k tomu mam nejakej ten cit a do srotu se mi to davat nechce... Dále by me zajímalo, zda s timto ma nekdo nejakou tu skušenost, jak se na takto stare auto scháneji originalní díly... Fotky dodám až se k autu nekdy dostanu... Díky za rady a nápady
scháním někoho, kdo se pohybuje okolo aut bmw a trochu se v tom vyzná... Naše rodina má (tedy já mám) jednoho bavoráka přesněji to je BMW E30 323i kupé (rok výroby 1984) s doklady, auto je pojídne, ma to chromové doplnky, barva origo (stříbrná), interier neposkozen... Auto už stojí cca 3 roky ve stodole, cisla v depozitu... Jde mi o to zda toto auto je necím vyjímečné, zda má nějakou hodnotu ... Na internetu jsem toto auto nikde nenasel... Otec říkal, že jich moc neni... Napadlo mě, že bych se pustil do renovace, proste komplet to odstrojit, udelat lak, vycistit interier, vymenit palubku, je praskla od slunicka cc 5 cm , atd atd... V tom aute sem jezdil a je to pro me neuveřitelne svezení, take k tomu mam nejakej ten cit a do srotu se mi to davat nechce... Dále by me zajímalo, zda s timto ma nekdo nejakou tu skušenost, jak se na takto stare auto scháneji originalní díly... Fotky dodám až se k autu nekdy dostanu... Díky za rady a nápady
zkus napsat tady a určitě to bude chtít aj foto http://forum.e30.cz/
Přesně tento model jsem měl a pustil jsem se do této rozsáhlé a časově i docela finančně náročné akce.Ale výsledek pak stál za to
Takže co se týká tohoto modelu,tak jich zase tak moc není.Já ho měl i s klimou,el. výbavou,podvozek M3 včetně samosvoru a podobných zajímavých a plně funkčních doplňků.
Jestli máš dost času i peněz a chceš si to auto udělat pro sebe,tak do toho jdi

Takže co se týká tohoto modelu,tak jich zase tak moc není.Já ho měl i s klimou,el. výbavou,podvozek M3 včetně samosvoru a podobných zajímavých a plně funkčních doplňků.
Jestli máš dost času i peněz a chceš si to auto udělat pro sebe,tak do toho jdi

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Myslíš že i přímo orginální díly? Jestli jsem to dobře pochopil, tak ho chce uvést do původního luxus stavu, takže bude asi potřebovat origo. Ale pokud ne, tak na E30 seženeš furt snad uplně všechno.
Já vím, že toho tam moc nebude, ale tak třeba elektrický okna, check control a takový věci už se tam dávali ne?
Já vím, že toho tam moc nebude, ale tak třeba elektrický okna, check control a takový věci už se tam dávali ne?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Taky aby to tu nebylo je OT: tak až se začneš ptát jak zjistíš konkrétní výbavu tak tady máš:
http://www.voton.cz/cz/page/21141/vypis-vybavy.html
hodíš posledních 7 čísel vin a na mail ti přijde výpis originální výbavy.
kluci, dekuji vam za vase nazory, k výbavě vám řeknu to, že to ma manualni okna, klimu to bohužel nema, ma to nejakej pocitac co se ovlada u vnitrniho zpetneho zrcatka... Ja vam sem pak hodim fotky a to se bude vysvetlovat lepe.. Chtěl bych to hodit do original stavu, na aute jsou chrom narazniky atd, ten chrom už neni 100% stav, ale to by se nechalo prechromovat... Spíše mi jde o to, zda se do takoveho projektu už nekdo pustill, kolik casu to zabere.. jeste skusim tuvybavu jak mi tu nekdo psal a zkopiruju to sem aby ste vedeli jak se co má...
fabledwarrior píše:Myslíš že i přímo orginální díly? Jestli jsem to dobře pochopil, tak ho chce uvést do původního luxus stavu, takže bude asi potřebovat origo. Ale pokud ne, tak na E30 seženeš furt snad uplně všechno.
podle mě koupí i nové origo díly v BMW, záleží co přesně a taky hlavně kolik má peněz

fabledwarrior píše:Já vím, že toho tam moc nebude, ale tak třeba elektrický okna, check control a takový věci už se tam dávali ne?
v základu byly snad pouze el. zrcátka a zbytek byl za příplatek, takže např. klima byla spíš vzácnost

uda píše:no na e30 do origo stavu se nachystej hooodne penez( mám s tim svoji zkusenost) a veteránský papíry mám taky (auto musi mít 30let ) a být vse v origo stavu.... prechromování narazníku počítej 12./ks
určitě je tam 30 let?? Nekdo mi řikal 20 nebo 25 let... Mohl by si mi poslat nejake foto z tveho projektu, jak si auto daval do kupy... Poradit mi čim mam začít atd, dik a hlavně kde například schánet díly
fabledwarrior píše:Taky aby to tu nebylo je OT: tak až se začneš ptát jak zjistíš konkrétní výbavu tak tady máš:
ahoj, tak sem to udelal, jak si mi psal, a stale mi nic nepřišlo

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-