Je to trošku jiný téma, ale na mém autě asi někdo dělal prahy, protože maj jinou barvu a nejsou schnilý:D Ale asi zapomněl opravit díru na hevér, takže když jsem si chtěl vyměnit kolo za pomoci origo heveru, tak jsem ho tam strčil začnu točit a koukám že mi ten hever trhá práh. Což znamená, že práh sice opravenej byl ale ta trubka, do který se strká hever asi opravená nebyla. Dá se to ještě nějak opravit aniž bych bych musel uříznout ten prah nebo mám smůlu?
joo to se mi stalo s tím prahem taky, hold koroze je koroze
Něco jsem o tom četl a prý se musí odříznout práh a pod tím prahem jak je přichycená trubka ke karoserii, tak tam se to musí nechat vyvařit
origo heverem to nezvedej je to nestabilní šunt, mě udělal přesně to samé na vyvařených prazích, dokonce jsem ty prahy nechával předělat kvůli tomu a stejně nepomohlo
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Tak origo hever me nastesti drzi vpohode, ikdyz u kamosove e36 se zastavil az ve dverich:D zalezi v jakym sou ty prahy stavu no.. ale laminatovy bych raci vynechal, mam je na aute a je to pekna mrdka, zlatej plast.. uz se tesim az je vymenim:)
třeba se podíváš do sekce prodej náhradních dílů. V případě, že nedej bůh nenajdeš (je jich hojně), si můžeš do sekce koupe náhradních dílů založit inzerát
Jamall píše:Ještě k těm prahům...dobrý je si ten prah k té karosérií přilepit tak, aby mezi leminem a plechovým prahem nezůstala škvíra pro vodu...pak to hnije
Na to je právě taková origo nalepovací těsnící guma. Akorát že stojí v BMW asi 800,- takže lze zatěsnit tím černým autosklo lepidlem.
Hele a jak se montujou ty kroucený M prahy? Já jsem si je našel na bmstyle.sk a myslel jsem že jsou to jen nástavce na ty plechový origo, ale nějak nevím jak se tam přichytěj. To jako musím uříznout ty nekroucený a místo nich nasadit ty plastový?
No já tam mám plechový nekroucený a chtěl bych tam dát kroucený, protože jsem si už koupil oba M nárazníky, tak jsem chtěl i ty prahy, ale doufal jsem, že se jen nějak nalepěj nebo přivrtaj ktěm plechovým. To je tedy docela naprd, to se mi moc nechce řezat když je mám relativně nový...
Ježiši to neřezej!!! Ty M-kový se lepí na plechový!!!
Bud to máš klasické plechové a na ty se lepí:
Bud to nezkroucené plastové
a nebo M-kové zkroucené plastové.
Už to chápeš?
omlouvám se asi jsem to předtím nesmyslně napsal, myslel jsem že to chceš lepit na ty už jednou přilepené nezkroucené a na to lepit ještě zkoucené...
Joooo takhlééé:D já už se lekl:D Takže když si koupím ty Mkový plastový, tak si ktomu koupím lepidlo na skla a prostě to nalepím a popřípadě někde přivrtám vrutem. Tak to je dobrý=)