Zdarec pomohl by me nekdo s dalkacem? Ovladac v klicku (mam diamant) me vubec nereaguje na zamceni nebo odemceni,pritom baterka ma 3.2V. Pri odemceni klickem se normalne otevrou vsechny dvere.Jinak mam 320d r.v.2000. Diky moc za rady.
Tak jsem zkousel sparovani a vubec se nic nestalo neprobehlo ani potvrzeni(zamce a odemce). Tak asi spatny klicek bohuzel mam jen jeden. Nebo naky jiny napad?diky
citaa15 píše:Tak jsem zkousel sparovani a vubec se nic nestalo neprobehlo ani potvrzeni(zamce a odemce). Tak asi spatny klicek bohuzel mam jen jeden. Nebo naky jiny napad?diky
Domácí návod na vyzkoušení klíče je na analogový televizi naladit 433MHz a mačkat klíček a mít klíček blízko u antény a sledovat jestli se neděje něco obrazem pokud se nic neděje tak dej klíček Fxovi
Mě tohle přesně dělalo na e36 nakonec to byl špatnej přijímač v zrcátku na DO.
Já mám asi stejný problém. Všecko fungovalo a potom už nic nereagovalo. Po odemčení klíčem jsem zjístil, že se mi odemknou jen dveře řiďiče, což mě překvapilo ale budiž. VYměnil sem baterky a nepomohlo. Jak dojedu domů tak zkusím to spárování a jestli i to nebude fakčit tak nevim..
GM modul, klasika.
Klíč OK, v BMW ho přečetli, vyměnil jsem i baterku, žádná změna.
Jednou se mě auto povedlo spárovat ale jen co přijedu domů, nic, klíč nereaguje.
m4zzy píše:Já mám asi stejný problém. Všecko fungovalo a potom už nic nereagovalo. Po odemčení klíčem jsem zjístil, že se mi odemknou jen dveře řiďiče, což mě překvapilo ale budiž. VYměnil sem baterky a nepomohlo. Jak dojedu domů tak zkusím to spárování a jestli i to nebude fakčit tak nevim..
Zkoušel jsem to spárovat ale nic se neděje. Zkusil jsem to zkontrolovat na televizi a na klíč televize reaguje. Takže asi budu mít obdobný problém jako lucifer