Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oprava autorádia BMW Professional-vadný displej
Ahoj,
mám dotaz, zda zde někdo neopravuje rádia BMW Professional (typ ALPINE; BMW E-90, r.v. 2005) nebo případně zda nemá kontakt na někoho, kdo tyto opravy provádí. Jedná se o to, že u mého rádia po zapnutí mizí po krátké době v závislosti na teplotě podsvícení displeje, údaje o naladěných stanicích ...; displej se zkrátka stává nečitelným. Díky moc za případný kontakt. P.
mám dotaz, zda zde někdo neopravuje rádia BMW Professional (typ ALPINE; BMW E-90, r.v. 2005) nebo případně zda nemá kontakt na někoho, kdo tyto opravy provádí. Jedná se o to, že u mého rádia po zapnutí mizí po krátké době v závislosti na teplotě podsvícení displeje, údaje o naladěných stanicích ...; displej se zkrátka stává nečitelným. Díky moc za případný kontakt. P.
-
- Klubové ID: 1311
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz je tu tema na radio.
Mam v aute(e91 r.v.2009) tez BMW Professional a pred cca mesicem jsem nasedl do auta a z niceho nic jsem nemohl naladit skoro zadnou stanici.
Obcas se mi neco podari naladil...asi kdyz je nekde silnejsi signal...ale stejne to neni uplne ciste.
Nevite cim by to mohlo byt?
Diky
Mam v aute(e91 r.v.2009) tez BMW Professional a pred cca mesicem jsem nasedl do auta a z niceho nic jsem nemohl naladit skoro zadnou stanici.
Obcas se mi neco podari naladil...asi kdyz je nekde silnejsi signal...ale stejne to neni uplne ciste.
Nevite cim by to mohlo byt?
Diky
S největší pravděpodobností to budou přelámané kabely u víka kufru. Dost častej problém. Měl jsem stejné příznaky...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
rok 2009 je dost mlady na to aby mel zprelamane kabely, pricin muze byt mnoho, od vadneho tuneru v cic pres kabelaz az po vadny diferencialni zesilovac nebo antenu. Obavam se, ze ti nikdo bez auta neporadi. Ale servis by si poradit mel, tusim ze jde zmerit intenzita signalu, pokud bude vyhovujici bude nejspis vadny tuner v cic, pokud nebude tak ten zbytek. Tech zesilovacu jsem uz par KO videl. Ale nikdy z tak mladeho auta.
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Nebo nekoho kdo tomu rozumi. Problem je ze kdyz najdes nekoho kdo tomu i rozumi, zpravidla nema po ruce ty konkretni nahradni dily. V autorizaku je pravdepodobnost ze neco skladem na ty veterany jeste maji a nebo si umi vypomoct z jineho auta... Neni slozite zjistit u toho problemu pricinu, jen to nejde bez auta na dalku.
mel jsem tohle na svoji e90 taky, da se tam vymenit displej (ten ale stoji 100-150eur) - pry je to docela casta zavada u tehle radii - ze se kazi ty displeje...nicmene dle me zkusenosti nema cenu to delat - ptz kdyz si spoctes cenu za novy displej a potom prehodit ten displej (coz musi udelat nejakej autoelektrikar) tak se ti to fkt nevyplati - je lepsi koupit rovnou cele radio (to sezenes od 2500-5000tis)....