Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36: 328i-otevrene sani +25ps
-
marecekoi
- Klubové ID: 3174
Čau ptám se jako blbej, ale svor s 3,15 poměrem bude asi samosvor ved?a z jakýho BMW to je?nebo to je nějakej neoriginál?DíkyEdyBoyS píše:svíčky NGK, nic jiného bych tam asi nedával... možná zkusit iridium, ale i klasika je dobrá.PeterE36 píše:Já mám sání nachystané měsíc tak ho tam snad o víkendu konečně pošlu, komplet nerez od Schmiedmann Motorsport už je doma, KN kit s odstíněním tam už mám pak to celé sladím na chipu a jsem zvědav jak to pojede, možná ještě odlehčenou řemenici přidám. Jinak borci jaké svíčky doporučíte?
ještě pořiď svor 3,15 pokud chceš, aby to tahalo ještě více
marecekoi píše:Čau ptám se jako blbej, ale svor s 3,15 poměrem bude asi samosvor ved?a z jakýho BMW to je?nebo to je nějakej neoriginál?DíkyEdyBoyS píše:svíčky NGK, nic jiného bych tam asi nedával... možná zkusit iridium, ale i klasika je dobrá.PeterE36 píše:Já mám sání nachystané měsíc tak ho tam snad o víkendu konečně pošlu, komplet nerez od Schmiedmann Motorsport už je doma, KN kit s odstíněním tam už mám pak to celé sladím na chipu a jsem zvědav jak to pojede, možná ještě odlehčenou řemenici přidám. Jinak borci jaké svíčky doporučíte?
ještě pořiď svor 3,15 pokud chceš, aby to tahalo ještě více
Svor neboli špéra je Samosvorný diferenciál...
Samosvory se dávaly na BMW originál, byla to pouze příplatková výbava, jako třeba některé prvky výbavy atd...
Poměr 3,15 = samosvor pro E36 se šestiválcovými motory a svornost diferáku je 20%...
u čtyřválců měly samosvory poměr 3,45.
Když vezmu v potaz origo diferenciál z E36 6 válce, tak měla poměr 2,93 což je oproti samosvoru 3,15 daleko více na rychlost... takže se dá říct, že ti svor přidá trošku na akceleraci, ale zase ubírá tak trochu koně, protože přenáší sílu na obě kola...
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Taky pěkný, nejlíp jsem NGK sehnal za 98,- kč / ks. Ale nákupka je samo ještě nižší. Jenom nevím jestli, třeba konkrétně na M52B25 jsou poznatelný rozdíly.. podle mě taky Bosh chce konkurovat na domácím trhu, tak vyrábí totéž co origo (možná lepší) za stejnou i nižší cenu.. 
To by se poznalo asi na brzdě. Víc o tom porovnání věřím tady bude v nějakým velkým topicu o svíčkách..
To by se poznalo asi na brzdě. Víc o tom porovnání věřím tady bude v nějakým velkým topicu o svíčkách..
-
onlybimmers
a za kolik seženeš ty "BKR6EQUP" ??onlybimmers píše:ono zalezi taky jake NGK si tam kazdy da... jestli obyc BKR6EK nebo lepsi BKR6EQUP
s temi obyc mam 2 spatne zkusenosti cca po 2 mesicich kazdodenniho jezdeni a BKR6EQUP davam od te doby vzdy a super (M50+M52)
díval jsem se na heureku a pohybují se od 220kč do 480kč
Mám dotaz ještě ohledně toho sání ... přijde mi že jak jsem dával vstřiky že nejsou všechny zalezený stejně. První a poslední mi přijdou zamáčknutý jakoby víc. Vadí to něčemu. A když použiju to plastový víko s těma proužkama z M50 bude sedět přesně tohle je o něco výš a taky výřezy na sáni jsou menši to je jasný.