Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 přední světla H1 vs. H7?
Omlouvam se za ozivovani stareho vlakna, ale prislo mi to jako nejlepsi moznost.
Mam na e36 H1 svetla a uprimne...nic moc. Rad bych provedl nejaky "cenove rozumny" (rozumej, ne 10 litru, ale 5 bych i dal) na cokoliv co bude plug & play (radeji s AE) a nebude to prilis lakat organy. Muzou mi mistni zasvecenci poradit prosim?
Mam na e36 H1 svetla a uprimne...nic moc. Rad bych provedl nejaky "cenove rozumny" (rozumej, ne 10 litru, ale 5 bych i dal) na cokoliv co bude plug & play (radeji s AE) a nebude to prilis lakat organy. Muzou mi mistni zasvecenci poradit prosim?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kani píše:Omlouvam se za ozivovani stareho vlakna, ale prislo mi to jako nejlepsi moznost.
Koupil jsem tyto nové H1.
http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/35 ... -12-94.htm
Kvalita dobrá,dodělal jsem CCFL AE, žádnej problém s rozebráním nebo spasování a dohromady za 4k komplet nová světla.
Pokud chceš opravdu čistě plug&play s AE tak jsou jen DEPO (v rozumné ceně), ale kvalita nic moc. Viz celé téma.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Qido píše:Žádná autoelektrika. Trafa napojíš na obrysovky. 2 dráty napojíš na 2 dráty.
Instalace CCFL je tady mnohokrát popsána. Ve zkratce: rozebrat světla, vyndat sklíčka, kroužky dovnitř (zajistit nejlépe), sklíčka zpátky, napojit drátky, zaklapnout,nandat na auto, spasovat, svítit, jezdit...
Ovšem spasovat je někdy adrenalin

-
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design: Naprosto souhlas a to nemluvím o světlech DEPO.
Dochromování mi osobně připadají vyhozený peníze. Říkáš, že máš ulámaný packy, sklo bude opískované, ...
Jen jestli jsi trochu zručnej, tak se to dá. Hlavně v klidu, nebýt nervák a nepoužívat geniální nástroje jako kladivo, flexa, lepidlo na skla,...
Lepidlo na sklo jen ve velmi malém množství na zajištění sklíček (stejně jak bývají z výroby). A hlavně ne chemopren ve velkém množství apod. , který se luxusně rozteče jakmile se světlo zahřeje.
Dochromování mi osobně připadají vyhozený peníze. Říkáš, že máš ulámaný packy, sklo bude opískované, ...
Jen jestli jsi trochu zručnej, tak se to dá. Hlavně v klidu, nebýt nervák a nepoužívat geniální nástroje jako kladivo, flexa, lepidlo na skla,...
Lepidlo na sklo jen ve velmi malém množství na zajištění sklíček (stejně jak bývají z výroby). A hlavně ne chemopren ve velkém množství apod. , který se luxusně rozteče jakmile se světlo zahřeje.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
DJ Auto světlomet H1+H1 má zrcadla tlumených světel kovová? Odrazná vrstva je galvanicky nanesený chrom nebo jen lak?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem auto koupil, měl jsem tam 1x Bosch H7 a 1x Hella H7 ... svítily stejně ... versus H1 ZKW, nebo jiná stará vysvícená mrcha svítí lépe. Teď mám H1 DJ a srovnám-li to s H7 tak to svítí skoro stejně, jen bych řekl že u H7 je to světlo o chlup lépe rozložené na zemi, ale v H1 mám zase Osram CoolBlue žárovky což jsem v H7 neměl a ty svítí zase více bílým světlem takže jsem teď více spokojen než s H7 ....
O tom, že H1 vypadají na autě lépe a s AE teprve snad ani nemusím povídat ... tak už bych o H7 ani neuvažoval ... ale 100 lidí ... 100 chutí ...
O tom, že H1 vypadají na autě lépe a s AE teprve snad ani nemusím povídat ... tak už bych o H7 ani neuvažoval ... ale 100 lidí ... 100 chutí ...