Koupil jsem si do svoji 335i performance volant. Ma spoustu funkci, který na běžný silnici asi normální smrtelník nevyužije, ale je super,. Přikládám foto.
Dekujem za info jinak kdyby ses stal platícím členem , můžes si v klubové sekci založit téma o s vém autě , a tam se s podobnýma věcma chlubit a pokecat o nich trebas tam
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
je zbytecnej ale moc hezkej:D Myslim, ze ten samej davaj i do F30. jen by me zajimalo, jestli nejak vadi, kdyz mas razeni padly pod volantem a chces tam tenhle volant nebo je to uplne jedno:D
Jo videjka s tímhle volantem jsou moc pěkná a na silnici sice nevyužiješ řazení podle max otáček ale takový hodiny či spotřeba proč ne. A na takový GTS je jako ušitej
Zatim jsem neměl možnost to mlc vyzkoušet, koupil jsem ho proto, že jsem boural a airbag šel ven, takže mi pojišťovna zaplatila volant...doplatil jsem asi 45% jinak bych ho nekoupil. Ale věnec je fakt hodně tlustej
Moc pěknej volantík, taky se mě líbí ale nevím zda by se mě do 320d hodil, má to mraky funkcí, které bych asi na dieslu nevyužil ale jinak super volant.
Jinak na kolik takový volant vyjde?