Zdravím,
zapojuji si bluetooth Parrot. Mám v autě radio Busines a když jsem ho vyndal, tak jsem na konektoru radia našel stálé napětí, ale spínané napětí jsem nenašel.
Kde mám najìt napětí, které mi zapne a vypne bluetooth?
Ze zapalovače? Mně u E60 funguje až po nastartování
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ten Parrot, na rozdíl od origo BT chodí téměř se všema telefonama
Na to ti odpovim uplne stejne, pokud budou vyrobci dodrzovat standarty a protokoly, bude to chodit vsechno. Mam origo BT a nemel jsem problem se zadnym telefonem, at uz s prehostorickou nokii nebo sgs ci sgs 2. BT je jedna z nejlepsich veci co v aute mam, protoze mne funguje absolutne dokonale. A vzdy fungovala. Nemam nervy na to delat do noveho auta diry aby se tam dal pridelat displej nebo ovladaci tlacitko. Vse ovladam pres idrive, fakt maximalni spokojenost.
Jasne, to je padny argument. Klidne si to napoj na ten zapalovac, Bez natoceneho motoru na nem neni napeti, objevi se az mototr chytne, takze nepomuze ani klicek v tlame cas a zmacknuti start tlacitka. pokud se motor netoci, zapalovac nejede. Nejsem si uz stopro jisty, ale myslim ze z CCC slo spinane napeti pro diverzni antenni zesilovac. Toz predpokladam ze by melo jit i z radia pokud nepujde z JBE. Vsecko mozne -) Sama elektronika v tech dnesnich autech. Kazdopadne gratuluju k vyberu te spravne znacky a rady