http://www.autocalounictvi-cl.cz/ neni to nic extra, ale za rozumný ceny. viděl jsem od něj několik interiérů a je jako číňan.. jeden kámoš to měl libový, druhej nic moc.
za tuhle cenu asi nikdo, proto jsem psal, že jsem měl dříve tu možnost (kamarádův strejc - za cenu materiálu)... každopádně dnes se pojedu zeptat a třeba něco zjistím
Jinak co jsem koukal na ty fotky od toho čalouníka, nevím, jestli bych byl nadšený z výsledku. Pár kousků dobrých, ale v docela dost případech je už z fotek výrazně patrné krčení materiálu (jestli je to nedostatečným vycpáním nebo špatným střihem, to těžko říct), které by mě osobně vždycky praštilo do očí...
30 ti přijde hodně za kůži ? Za 5 budeš mít tak materiál látku+nitě a molitan a vycpávky
A jestli chceš vědět kolik stojí originál koženej potah z BMW tak je to 8tis za sedák a 12tis za opěradlo jedna sedačka. Ta tvoje sedačka za 6 ti vydrží tak 3-5let odhaduju a bude vypadat o dost hůř jak ta původní kterou tam máš teď.
Tohle není práce na který se dá šetřit je to stejný jako by existovala kůže od Starline a kůže od Hella Bosch a podobnejch značek tak kterou by sis vybral ?
No vidíš to ty by si to tak udělal. A pak sem většina chodí na fórum a nadávají proč tohle nefunguje proč znějí různý tupý rány při přejetí přes díru proč to čidlo zase zlobí atd......
A to předchozí majitel takhle šetřil a kupoval věci od Starline. Ty to tak udělej auto prodej a kdo ho koupí bude jenom nešťastnej ty koupíš náhodou auto po někom takovym a budeš taky nešťastnej a furt dokola a furt dokola.
Promiň, pokud se jedná o technický věci, tak nešetřím. Ale pokud se jedná o takovou věc, tak je to něco jinýho. Promiň, pro mě je kůže na sedadla naprostej nesmysl, ikdybych si měl koupit fungl nový auto s plnou výbavou, tak bych si tam stejně kůži nenechal dát. V zimě mi na tom zmrzne zadek a v létě se mi zase zpaří, o takovej "luxus" nestojím=) A ještě platit takový prachy abych si nechal přečalounit starý sedadla do kůže? To fakt neee dííky. Je mi jasný, že většina z vás můj názor nebude sdílet a chápu to=)