podařilo se mu jí prodat nebo si jí nakonec nechal? pokud prodal nevíte kdo se jí ujmul? snad někdo kdo se o ní postará tak pěkně jako papyk, byla to krásná m3 za neskutečně krásné peníze

je to super kus
 je to super kus   já bych tam teda ještě něco radši prověřil , ale uvidíš sám , je fakt pěkná , tak ji věnuj takovou péči jako předchozí a před předchozí majitel
 já bych tam teda ještě něco radši prověřil , ale uvidíš sám , je fakt pěkná , tak ji věnuj takovou péči jako předchozí a před předchozí majitel 

a komupak gratuluješ? je to někdo z klubu? snad nakonec nebude stát na ulici věčně v práglu, ono opálení spoluobčané dlouho nenechají tato auta jen tak postávatMattyX píše:tak to gratuluju ke koupije to super kus
já bych tam teda ještě něco radši prověřil , ale uvidíš sám , je fakt pěkná , tak ji věnuj takovou péči jako předchozí a před předchozí majitel

Auta si servisuji u Snejka takže tam hned jak bude čas tak se vymění olej, dají origo světla atd atd. S tím, že mi zatim stojí v Praze před barákem je bohužel pravda.
 Auta si servisuji u Snejka takže tam hned jak bude čas tak se vymění olej, dají origo světla atd atd. S tím, že mi zatim stojí v Praze před barákem je bohužel pravda. 

Jestli teda můžu do toho vstoupit když už si tu založil new topic ,,o mé M3,, (teď už bývalé) tak nějak nechápu smysl tohoto vláknags500e píše:kucí, jak to nakonec dopadlo s tou papykovou m3? cca před týdnem napsal že je rezervovaná a pak najednou inzerát zmizel
podařilo se mu jí prodat nebo si jí nakonec nechal? pokud prodal nevíte kdo se jí ujmul? snad někdo kdo se o ní postará tak pěkně jako papyk, byla to krásná m3 za neskutečně krásné peníze

Good luck a nic ve zlém
  Good luck a nic ve zlém 
 Good luck a nic ve zlém
  Good luck a nic ve zlém  [/quote]
[/quote] ano tvá m3 se mi líbila a fandil jsem ti po celý ten rok, aby jsi jí prodal někomu, kdo si jí také bude hýčkat, ano celý rok jsem sledoval tvůj topic a říkal, sakra proč tak pěkná m3 se ještě neprodala, obzvlást za tu krásnou cenu kterou jsi měl poslední půl rok...
 ano tvá m3 se mi líbila a fandil jsem ti po celý ten rok, aby jsi jí prodal někomu, kdo si jí také bude hýčkat, ano celý rok jsem sledoval tvůj topic a říkal, sakra proč tak pěkná m3 se ještě neprodala, obzvlást za tu krásnou cenu kterou jsi měl poslední půl rok... 
							gs500e píše:jinak at to někdo smaže, je to tu zbytečně, neznáme se, přátelé asi nikdy nebudem, takže máš pravdu, ptal jsem se na to zbytečně a vůbec nic mi do toho není, takže ještě jednou se omlouvám

V poho.. příště bych použil první SZ ať to není takový "o nás bez nás", ale hlavně furt tady nevidím žádnou fotku tý legendární rakety..!
 V poho.. příště bych použil první SZ ať to není takový "o nás bez nás", ale hlavně furt tady nevidím žádnou fotku tý legendární rakety..!