Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

papykova m3

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
gs500e

#1 Příspěvek od gs500e »

kucí, jak to nakonec dopadlo s tou papykovou m3? cca před týdnem napsal že je rezervovaná a pak najednou inzerát zmizel :-o

podařilo se mu jí prodat nebo si jí nakonec nechal? pokud prodal nevíte kdo se jí ujmul? snad někdo kdo se o ní postará tak pěkně jako papyk, byla to krásná m3 za neskutečně krásné peníze
metroken

#2 Příspěvek od metroken »

no asi ji prodal, protože už tři dny stojí vedle mě v ulici někomu před barákem... Doufám, že na ni bude garáž, protože nechávat stát takovou nádheru v centru na ulici :?
gs500e

#3 Příspěvek od gs500e »

no to si děláš prdel, v praze na ulici? :-(
to asi dlouho nevydrží v tom stavu v jakém ji papyk prodal, to bych brečel
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MattyX Moderátor »

tak to gratuluju ke koupi :) je to super kus :) já bych tam teda ještě něco radši prověřil , ale uvidíš sám , je fakt pěkná , tak ji věnuj takovou péči jako předchozí a před předchozí majitel :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
gs500e

#5 Příspěvek od gs500e »

MattyX píše:tak to gratuluju ke koupi :) je to super kus :) já bych tam teda ještě něco radši prověřil , ale uvidíš sám , je fakt pěkná , tak ji věnuj takovou péči jako předchozí a před předchozí majitel :)

a komupak gratuluješ? je to někdo z klubu? snad nakonec nebude stát na ulici věčně v práglu, ono opálení spoluobčané dlouho nenechají tato auta jen tak postávat :crazy:
Vojtakrapa

#6 Příspěvek od Vojtakrapa »

Zdravim, jo mám jí já a slibuji, že se o ní budu starat. :-) Auta si servisuji u Snejka takže tam hned jak bude čas tak se vymění olej, dají origo světla atd atd. S tím, že mi zatim stojí v Praze před barákem je bohužel pravda. :-(

Už dneska měla jít do garáže, ale s majitelem jsem se nějak nedohodl tak se garáž shání. :-)
ARMAN

#7 Příspěvek od ARMAN »

tak gratulace, hazej sem fota :D
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od LiborM »

Gratulace a vítej v klubu Mpower. Jinak můžu ti potvrdit, že minulej a hlavně předminulej majitel do toho nasypal dost peněz. Vím o tom své :D :D :D
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
metroken

#9 Příspěvek od metroken »

taky gratulace! Na jednu stranu to má výhodu, že stojí venku, pokaždý když vylezu z baráku jdu kolem :D
papyk

#10 Příspěvek od papyk »

gs500e píše:kucí, jak to nakonec dopadlo s tou papykovou m3? cca před týdnem napsal že je rezervovaná a pak najednou inzerát zmizel :-o

podařilo se mu jí prodat nebo si jí nakonec nechal? pokud prodal nevíte kdo se jí ujmul? snad někdo kdo se o ní postará tak pěkně jako papyk, byla to krásná m3 za neskutečně krásné peníze
Jestli teda můžu do toho vstoupit když už si tu založil new topic ,,o mé M3,, (teď už bývalé) tak nějak nechápu smysl tohoto vlákna :roll:
Tipuju že jsi jeden z těch ,,vážných zájemců,, co mě otravovali skoro celý rok nesmyslnýma dotazama, vážným zájmem o koupi a ve finále zjistily že na M3 prostě nemaj love a že je to náročnější jak 316i, no a ted když je pryč tak z toho nemůžou usnout. Ano, prodej jsem hodlal ukončit jak jsem psal, nakonec se rozumný člověk našel a je pryč, tečka. Nevím proč to tu řešíš, pokud bude new majitel chtít jistě se sám rád pochlubí ve svém topicu. Jinak sorry, určitě tě nechci nějak urazit, jen mi tohle přijde jako totální zhovadilost řešit tu auto co se prodalo a proč a kam? Tvoje starosti bych fakt chtěl mít, pokud máš něco konkrétního na srdci na mou osobu - od toho tu máme SZ :idea: Good luck a nic ve zlém 8)
gs500e

#11 Příspěvek od gs500e »

Tipuju že jsi jeden z těch ,,vážných zájemců,, co mě otravovali skoro celý rok nesmyslnýma dotazama, vážným zájmem o koupi a ve finále zjistily že na M3 prostě nemaj love a že je to náročnější jak 316i, no a ted když je pryč tak z toho nemůžou usnout. Ano, prodej jsem hodlal ukončit jak jsem psal, nakonec se rozumný člověk našel a je pryč, tečka. Nevím proč to tu řešíš, pokud bude new majitel chtít jistě se sám rád pochlubí ve svém topicu. Jinak sorry, určitě tě nechci nějak urazit, jen mi tohle přijde jako totální zhovadilost řešit tu auto co se prodalo a proč a kam? Tvoje starosti bych fakt chtěl mít, pokud máš něco konkrétního na srdci na mou osobu - od toho tu máme SZ :idea: Good luck a nic ve zlém 8)[/quote]

musím ti říct, že jsi se seknul :-D ano tvá m3 se mi líbila a fandil jsem ti po celý ten rok, aby jsi jí prodal někomu, kdo si jí také bude hýčkat, ano celý rok jsem sledoval tvůj topic a říkal, sakra proč tak pěkná m3 se ještě neprodala, obzvlást za tu krásnou cenu kterou jsi měl poslední půl rok...

ale rozhodně jsem nebyl jeden z těch tvých "vážných" zájemců co tě otravovali pořád dokola, sám to nemám rád, když o něco mám zájem tak až ve chvíli, kdy mám peníze v ruce a jsem rozhodnutý že dojedu.. prolez si své sz, vše co chceš, ale ode mne nenajdeš jednu jedinou zprávu ode mne, ohledně m3 jsem se tě neptal na nic a rozhodně jsem tě "neotravoval"

takže pokud se tě dotklo, že jsem se zde jen chtěl zeptat jak to dopadlo, tak se ti dodatečně omlouvám.
ano mohl jsem napsat sz rovnou tobě, ale jak víš, tak jsi v inzerátu několikrát psal že zde jsi vyjímečně, tak jsem tě nechtěl otravovat, zbytečně ti psát sz, kterou by jsis přečetl třeba za půl roku, tak jsme se zeptal zde veřejně mezi lidmi, kteří třeba také vědí jak to dopadlo, tot vše...

jinak jsem rád, že se to nakonec podařilo, ty jsi prodal, a m3 má někdo kdo jí chtěl...
gs500e

#12 Příspěvek od gs500e »

Jinak sorry, určitě tě nechci nějak urazit, jen mi tohle přijde jako totální zhovadilost řešit tu auto co se prodalo a proč a kam?

p.s. pěkná e36 m3 se tu neprodává každý den, tak proto mne to zajímalo jak to dopadlo...

jinak at to někdo smaže, je to tu zbytečně, neznáme se, přátelé asi nikdy nebudem, takže máš pravdu, ptal jsem se na to zbytečně a vůbec nic mi do toho není, takže ještě jednou se omlouvám
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

gs500e píše:jinak at to někdo smaže, je to tu zbytečně, neznáme se, přátelé asi nikdy nebudem, takže máš pravdu, ptal jsem se na to zbytečně a vůbec nic mi do toho není, takže ještě jednou se omlouvám
:lol: :lol: V poho.. příště bych použil první SZ ať to není takový "o nás bez nás", ale hlavně furt tady nevidím žádnou fotku tý legendární rakety..! :lol:
Vojtakrapa

#14 Příspěvek od Vojtakrapa »

Jste mě nahlodali, že hned víte, kde jí mám tak se uklidila provizorně do garáže ke kámošovi do té doby než seženu svojí. :-)

Jedna fotka pro žárlivce jak jsem jí včera večer přivezl do garáže...
Přílohy
IMG_0343 [50%] [50%].JPG
IMG_0343 [50%] [50%].JPG (87.35 KiB) Zobrazeno 250 x
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Fatal Design »

Myslím, že s Papykovou M3 jsi neprohloupil !!!

Vítej v klubu ;)
Odpovědět