Přestalo mě fungovat dalkove odemykani a zamykani. nejde ani jede z klicu, do auta se dostanu jen manualne a vzdy se sepne alarm. Kde by mohla byt chyba? Nema s tím někdo zkušenost?
Dnes jsem vyzkousel 3 pojistky a ok. jinak auto E91 rok 2008
Nefunguje jako dálkové ovládání ? nejde kvůli vybité baterii nebo nejdou zámky?
Co se týče DO tak tam byly myslím dva typy. Jeden se dobíjel když byl zasunut v šachtě, tedy během jízdy a druhy měl v sobě baterii. Jaký typ máš ty?
Marek-WAR píše:Přestalo mě fungovat dalkove odemykani a zamykani. nejde ani jede z klicu, do auta se dostanu jen manualne a vzdy se sepne alarm. Kde by mohla byt chyba? Nema s tím někdo zkušenost?
Stalo se mi to same..., casty problem u BMW, nejspis mas vodu v antene.. v patych dverich...
Staci to rozebrat, vysusit fenem a pak nejakym silikonem poradne utesnit!
Je pravda ze jsem byl den před tim v myčce a pak jsem hodil mm okruhu hadr do kufru do levé přípravky jak se dává vystrazny trojúhelník. Závada je už dva dny a porad nic.
Pro Hillock:
Tak já zrovna mám ten klíč, který se dobíjí a už mě přijde jakoby slabý vždy musím být dost blízko u auto aby fungoval.Tak by mě zajímalo zda by jsi mě neřekl jak jsi tento klíč rozebral nebo kde se ta baterka nachází?
Díky
Marek-WAR píše:Přestalo mě fungovat dalkove odemykani a zamykani. nejde ani jede z klicu, do auta se dostanu jen manualne a vzdy se sepne alarm. Kde by mohla byt chyba? Nema s tím někdo zkušenost?
Stalo se mi to same..., casty problem u BMW, nejspis mas vodu v antene.. v patych dverich... Staci to rozebrat, vysusit fenem a pak nejakym silikonem poradne utesnit!