Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
320xd 9/2009 130kkm
Ahoj, chci koupit BMW na 20kkm ročně, 80% po dálnici a 20% v hornatém terénu 3-4 měsíce sníh.
To, které jsem si vybral má najeto 133tis km a slušnou cenu, stojí v D u dealera, tak doufám km sedí. Bylo by to moje první auto s nájezdem přes 100kkm. Otázka zní...bude to jezdit do 200kkm bez poruch pouze se spotřebákem? Ideálně bych očekával bez dílů na podvozku, bez ložisek, vstřikovačů, turba atd.
Má někdo zkušenosti??
Auto přes 100kkm jsem vybral mmj i proto, že jak se ukázalo otcovo Mondeo má místo 110 240kkm a vše na něm je původní a bezvadně slouží.
To, které jsem si vybral má najeto 133tis km a slušnou cenu, stojí v D u dealera, tak doufám km sedí. Bylo by to moje první auto s nájezdem přes 100kkm. Otázka zní...bude to jezdit do 200kkm bez poruch pouze se spotřebákem? Ideálně bych očekával bez dílů na podvozku, bez ložisek, vstřikovačů, turba atd.
Má někdo zkušenosti??
Auto přes 100kkm jsem vybral mmj i proto, že jak se ukázalo otcovo Mondeo má místo 110 240kkm a vše na něm je původní a bezvadně slouží.
To je jako se ptát jestli se bude chovat přítelkyně stejně i po svatbě
Myslím že záleží na kuse a stát se může cokoliv. Měl jsem auto s původní turbínou a mělo najeto 200tis km, ( trošku už pouštělo olej) Ale určitě se najde někdo kdo turbo měnil ve 130tis km.
Myslím že je to velice individuální a težko někdo může říct že to bude tak nebo tak.

Myslím že záleží na kuse a stát se může cokoliv. Měl jsem auto s původní turbínou a mělo najeto 200tis km, ( trošku už pouštělo olej) Ale určitě se najde někdo kdo turbo měnil ve 130tis km.
Myslím že je to velice individuální a težko někdo může říct že to bude tak nebo tak.
já koupil E90 se 140t km a ted mám skoro 200t a bohužel už jsem musel vyměnit turbo i filtr pevných částic a to se k autu chovám slušně (pravidelné výměny oleje, servis v BMW, pouze značková nafta, nejezdím jako prase a po dojezdu nechávám chvíli motor běžet). Nicméně pozitivní zpráva je, že ty opravy na to auto nejsou až tak drahé.. Spoustu věcí leze sehnat z druhovýroby a vrakáče jsou plné dílu na tyhle auta a šikovných mechasniků co to umí opravit je taky hodně. příklad: nové turbo u bmw cca 40.000 nebo druhovýroba za 24.000 jedná se o nové kusy (ne repas), takže názor si udělej sám. přeju hodně štěstí při výběru, je to loterie....
milannn píše:já koupil E90 se 140t km a ted mám skoro 200t a bohužel už jsem musel vyměnit turbo i filtr pevných částic a to se k autu chovám slušně (pravidelné výměny oleje, servis v BMW, pouze značková nafta, nejezdím jako prase a po dojezdu nechávám chvíli motor běžet). Nicméně pozitivní zpráva je, že ty opravy na to auto nejsou až tak drahé.. Spoustu věcí leze sehnat z druhovýroby a vrakáče jsou plné dílu na tyhle auta a šikovných mechasniků co to umí opravit je taky hodně. příklad: nové turbo u bmw cca 40.000 nebo druhovýroba za 24.000 jedná se o nové kusy (ne repas), takže názor si udělej sám. přeju hodně štěstí při výběru, je to loterie....
No nepotěší a jakej to je rok? A Kupovals to v Čechách?
mám najeto na E90 238 tis,kupovali jsme ji novou tady v acr..nechal jsem lakovat předek obouchanej od kamenů,nové sklo,servis v bmw,mám nové turbo origo,nový ovladač I-drive,vyměněny všechny náplně co tam jsou..vrže mi ložisko na spojce..pokud se něco měnilo,byli to provozní věci a prkotiny..k autu se chovám jak k dítěti,je to můj koníček a zároveň moje láska..stav a vzhled auta drtivě popírá najeté kilometry..i tady si udělej názor sám,nicméně já můžu jakékoli bmw s nájezdem,který uvádíš jen doporučit..