ahoj,chci se zeptat,jestli mi někdo poradíte konkrétní výrobek,ať už tady v česku,nebo na ebay..jedná se mi o LED zadní cvětla black,předfacelift a hlavně potřebuju aby nehlásily žádné chyby(aby ten modul který se o to stará byl součástí světel a nemusel jsem to kupovat zvlášť) za každou radu a postřeh díky..
Ahoj. Měl jsem zadní ledky tmavý na e90. Kupoval jsem je na sportovní soplňky a ten modul jsem omrdal tak že dáš mezi světlo a drát malou žárovičku která dělá ten odběr a pak to neblbne. Trochu mě to slabě problikávalo, ale to bylo super, páč to vypadalo efektivně, třeba při startu to třikrát zablikalo, jako strobo. super.
Ty ledkove svetla budou vzdy blikat? Nejde, tam vypnout check control na zadni svetla, aby to nedelalo? Chci si te koupit zadni a rozhoduju se mezi ledkovyma a zarovkovyma. Diky
nemusí blikat ani bez žádnýho vypínání..s pár lidma už jsem to řešil,co maj na E90 ledky a nebliká to,ani nehlásí chybu,je tam nějaké to relé,které se o to stará..ale ani jeden si nepamatuje,kde přesně ty světla obědnal.. jde mi o tuto radu..
Taky jsem před nedávnem řešil zda LED či obyč. a nakonec jsem vzal obyč. nové originál BMW verzi Blackline, kupované na ebay za cenu 4.500,-.Chtěl jsem taky LED ale mě jsem strach že pak začnou dělat problémy. S obyč. maxi spokojen, že jsem je vzal a cena byla taky super.