Měl jsem na autě repliky M zrcátek od KDC a vidět v nich bylo totální hovno Obě ještě zvětšovaly a tim se zmenšil prostor kterej byl v zrcátku vidět. Teď mám na autě origa ušáky a jsou k nezaplacení vidím naprosto vše )
Pokud ty nevadí, že nebude vyhřívané a tvoje rozbité sklíčko má v pořádku plastovou podložku, tak s tím zajdi do lepšího sklenářství a děda ty ho tam vyřízne a nanovo nalepí za pár kaček
Já mám prasklé taky řidičovo sklíčko v ///M zrcátku a jezdím s tím už rok...
Je tam sice pavouk, ale lepší mít to prasklé, než koupit neoroginál... Pár těch bastlů co vypadají jako M jsem měl čest poznat a to budu fakt jezdit raději s prasklým sklíčkem než s tim tuningovým....
není nad origo! Mít litr, tak si koupim nový, ale bohužel teď řeším podvozek tak jsem bez peněz
Ká to mám prasklé tak, že asi 1/4 zrcátka je odpadlá a v tom zbylém je to prasklé na 3x tak, že pokud je za mnou auto tak ho vidím taky skoro 3x v různých velikostech.
EdyBoyS píše:Já mám prasklé taky řidičovo sklíčko v ///M zrcátku a jezdím s tím už rok...
Je tam sice pavouk, ale lepší mít to prasklé, než koupit neoroginál... Pár těch bastlů co vypadají jako M jsem měl čest poznat a to budu fakt jezdit raději s prasklým sklíčkem než s tim tuningovým....
není nad origo! Mít litr, tak si koupim nový, ale bohužel teď řeším podvozek tak jsem bez peněz
To sklíčko origo stojí asi 2800 s daní, nebo aspoň stálo, když jsem na to koukal posledně.
EdyBoyS píše:Nebo si kup v auto kelly sklíčko do origo zrcátka - je taky modré a stojí cca 3 kila.... u sklenáře ti ho za stovku vyříznou do tvaru M3 zrcátka
právěže origo zrcátko je menší než M3, takže jsem musel sehnat z jinšího auta já si udělal papírovou šablonu a pak jsem chodil po parkovišti a přikládal k jednotlivým autům až jsem našel nějakého citroena
EdyBoyS píše:Nebo si kup v auto kelly sklíčko do origo zrcátka - je taky modré a stojí cca 3 kila.... u sklenáře ti ho za stovku vyříznou do tvaru M3 zrcátka
právěže origo zrcátko je menší než M3, takže jsem musel sehnat z jinšího auta já si udělal papírovou šablonu a pak jsem chodil po parkovišti a přikládal k jednotlivým autům až jsem našel nějakého citroena