Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
spotreba 335i
To je těžký, pořád se ještě neumím mírnit a jezdit ekonomicky
Takže průměr po Praze je 13-14,5. Nejmíň jsem jel do Špindlu kolem 9,5.. A celkový průměr bude kolem 11,5.
Ovšem fascinují mě ty hodnoty kolem 6-7l mimo město při 90ti a 8-9l při 140ti.
BTW: dělal jsem teď nějaké pokusy s OBD diagnostikou a ukládáním dat z jízdy.. A na plnej plyn to snad kolem 180ti ukazovalo 80l
Nevím ale nakolik se tomu dá věřit.
Martyn: předpokládám že na E85 jezdíš díky softwaru do té JB4 či jak se to jmenuje? Jede to líp?

BTW: dělal jsem teď nějaké pokusy s OBD diagnostikou a ukládáním dat z jízdy.. A na plnej plyn to snad kolem 180ti ukazovalo 80l

Martyn: předpokládám že na E85 jezdíš díky softwaru do té JB4 či jak se to jmenuje? Jede to líp?
-
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, ale jen 30% mix, jede to nesmyslne lip:) zere teda o dost vic, ale budiz..Poldav6 píše:To je těžký, pořád se ještě neumím mírnit a jezdit ekonomickyTakže průměr po Praze je 13-14,5. Nejmíň jsem jel do Špindlu kolem 9,5.. A celkový průměr bude kolem 11,5.
BTW: dělal jsem teď nějaké pokusy s OBD diagnostikou a ukládáním dat z jízdy.. A na plnej plyn to snad kolem 180ti ukazovalo 80lNevím ale nakolik se tomu dá věřit.
Brw moje absolutne nejnizsi na 60km brutal namrzle dalnice je 6.5l se smrti v ocich:) ale to neni moc vypovidajici asi:D