Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e46 320d
Nějaký nápady?
Příjdu k autu, chci nastartovat - točí, točí ale nenaskočí. Když jsem chtěl nastartovat podruhé tak po otočení klíčkem je vevnitř slyšet nějakej divnej zvuk (podobnej jako když jste blízko trafostanice) a když jsem se podíval zespod, tak jde slyšet jakoby něco cucalo naftu/vodu/olej nevim...
Mám to zkoušet startovat, nebo radši ne a táhnout do servisu? :/
Příjdu k autu, chci nastartovat - točí, točí ale nenaskočí. Když jsem chtěl nastartovat podruhé tak po otočení klíčkem je vevnitř slyšet nějakej divnej zvuk (podobnej jako když jste blízko trafostanice) a když jsem se podíval zespod, tak jde slyšet jakoby něco cucalo naftu/vodu/olej nevim...
Mám to zkoušet startovat, nebo radši ne a táhnout do servisu? :/
-
- Kontaktovat uživatele:
jeden borec mi furt volal má e39 525tds co stím má že mu to chytne a hnedka chcípne,a že teď už to nechytne vůbec..tak sem mu řikal že má v háji asi čerpadlo nebo řídicí vstřik.už to chtěl ke mě dotáhnou a mu volál a ptám se ho kolik tam má nafty a řekl mi že mu to ukazuje ještě hodně 30km dojezd,tak sem mu řek ať koupí naftu,a PROBLÉM vyřešen 

-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
BTW proč když auto ukazuje ještě 15 nebo dokonce 30 km dojezd tak má problém nastartovat? Neříkám, že je dobré dojíždět nádrž do prázdna, ale pak se tím dojezdem nedá moc řídit... Neumí e46 zobrazit na bordu stav paliva v nádrži aby se dalo porovnat s dojezdem? Já mám odzkoušeno příjezd na ČS s 1,2 l paliva v nádrži dle BC a řekl bych že to ukazuje poměrně přesně.
Přesně to jsem zkoušel asi hodinu po tom co jsem to napsal, je to tak, ale i tak díky!Velvetek píše:Jsou dva typy vypnutí:
1) krátké stisknutí (měl by se vypnout pouze protiskuz?)
2) dlouhé stistnutí - cca 5 vteřin, pak se vypne zcela (rozsvítí se ještě vykřičník, svítí tedy dvě oranžové kontrolky)

V předešlém autě to bylo luxusní...xSAFA píše:BTW proč když auto ukazuje ještě 15 nebo dokonce 30 km dojezd tak má problém nastartovat? Neříkám, že je dobré dojíždět nádrž do prázdna, ale pak se tím dojezdem nedá moc řídit... Neumí e46 zobrazit na bordu stav paliva v nádrži aby se dalo porovnat s dojezdem? Já mám odzkoušeno příjezd na ČS s 1,2 l paliva v nádrži dle BC a řekl bych že to ukazuje poměrně přesně.
A6 2.5tdi

Další dva dotazy pro vás bohužel mám 
1. webasto - nějak jsem to neřešil, protože nebylo potřeba, ale už je zima takže.. Jak se proboha spouští? Mám k němu dálkové ovládání, podržím čudlík na zapnutí, dioda na ovladači začne blikat, ale žádné topení necítím.. ?
2. mám v autě originální navigaci, vypadá stejně jako tahle
ale její design je jiný (ošklivější)
To jsou nějaké rozdílné navigace, nebo to je jen nějak software?
Děkuji!

1. webasto - nějak jsem to neřešil, protože nebylo potřeba, ale už je zima takže.. Jak se proboha spouští? Mám k němu dálkové ovládání, podržím čudlík na zapnutí, dioda na ovladači začne blikat, ale žádné topení necítím.. ?
2. mám v autě originální navigaci, vypadá stejně jako tahle

ale její design je jiný (ošklivější)

To jsou nějaké rozdílné navigace, nebo to je jen nějak software?
Děkuji!