Čaute, mám tu problem u typu E46 316i 1.9 benzín 77kw .. Abych ulehčil vysvětlování našel jsem video uplně stejneho problemu na netu tak se mrkněte.. Ještě jsem s autem nezkoušel nic jineho než vyměnit váhu vzduchu a ta nic nezměnila..http://www.youtube.com/watch?v=rVlZPkmMr_k
Tak co myslíte??...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E46 aneb kolísání volnoběhu, nejde do otáček..
1. Změň si název topicu na výstižnější
2. Když už jsi líný popsat svůj problém a chceš ho zde přesto řešit, napiš alespoň orientačně, o jakou závadu se jedná. Ne každý má náladu hned sjíždět nějaké video na Youtube a představovat si tvoji závadu. Nebo opačně, takhle se konkrétní rady dočkáš jen těžko
2. Když už jsi líný popsat svůj problém a chceš ho zde přesto řešit, napiš alespoň orientačně, o jakou závadu se jedná. Ne každý má náladu hned sjíždět nějaké video na Youtube a představovat si tvoji závadu. Nebo opačně, takhle se konkrétní rady dočkáš jen těžko

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
mas mrtvou pumpu "sekundarniho vzduchu" - je to mechanizmus, ktery vhani do katalyzatoru cisty vzduch, at se rychlejsi ohreje a jsou nizsi emise co nejrychleji po startu. je tam ventil a ten se par minut po startu ma zavrit. kdyz se nezavre (a pumpa se po cca. 5 minutach vypne), jde do ni horky vzduch z vyfuku a zapece se. jako vedlejsi efekt praska plastova hadice od ventilu k cerpadlu (resp. se roztavi).
na kompaktu mi to delalo to stejny, prdelo to, neslo do otacek atd. po odstraneni a zaslepeni ok. jeste byl nekdy rozhadanej volnobeh a jakoby se to dusilo - pomohlo vymenit ventil odvetrani klikovky.
na kompaktu mi to delalo to stejny, prdelo to, neslo do otacek atd. po odstraneni a zaslepeni ok. jeste byl nekdy rozhadanej volnobeh a jakoby se to dusilo - pomohlo vymenit ventil odvetrani klikovky.