No vidíš já mám opačnej problém. Dešťový senzor bych nejradši vyhodil, stačí pár kapek a stírá jak o život a gumičky jen úpí - zlatej klasickej cyklovač
Hillock píše:No vidíš já mám opačnej problém. Dešťový senzor bych nejradši vyhodil, stačí pár kapek a stírá jak o život a gumičky jen úpí - zlatej klasickej cyklovač
Dešťový senzor se musí aktivovat stisknutím tlačítka na páčce stěračů aby začal stírat. Citlivost senzoru se nastavuje stejným kolečkem jako interval cyklovače.
zlatas píše:těžko říct,respektive nevím,jak je to se vším ostatním,ale senzor jako takový je ve skle..
No mně naopak příjde, že v BMW E90 se chová inteligentně a až na vyjímky se na něj spoléhám... a chápu, že ho někdo chce dodělat, je to praktický pomocník...
zlatas píše:těžko říct,respektive nevím,jak je to se vším ostatním,ale senzor jako takový je ve skle..
No mně naopak příjde, že v BMW E90 se chová inteligentně a až na vyjímky se na něj spoléhám... a chápu, že ho někdo chce dodělat, je to praktický pomocník...
ja si myslim, ze pokud bys to chtel aby to bylo jako origo, potrebujes cely celni sklo s tim senzorem, jak uz psal zlatas. pokud chces pouzit nejaky neorigo, urcite od toho nejakej drat asi bude muset vest
proc ho mas teda zaplej a nestiras pomoci manualniho nastaveni packy ????
xyron promiň asi mi něco uniklo o jakém manuálním nastavení páčky mluvíš?
Citlivost senzoru se nastavuje stejným kolečkem jako interval cyklovače
No to vím ale i při nejnižší citlivosti stačí závlahovej deštík a stěrače mi naprosto zbytečně přejdou do trvalýho chodu - což ti normální cyklovač neudělá a to je to co mi vadí