normalni jev,,
pokud jsi tomu daval knedlík na okrskách , tak to zrejme opravdu byli pneu.. staci aby meli nejakou mekčí směs (zimaky, nekvalitni vyrobce , spatny nahusteni pneu) ve spojitosti s trenim vyvolanym prujezdem zatacek ,zpomalovanim nebo zrychlovanim. Po takove jizde zkusit sahnout na pneu zda-li sou horky a je jasno.. eventualne k nim čichnout...
norespect píše:normalni jev,, pokud jsi tomu daval knedlík na okrskách , tak to zrejme opravdu byli pneu.. staci aby meli nejakou mekčí směs (zimaky, nekvalitni vyrobce , spatny nahusteni pneu) ve spojitosti s trenim vyvolanym prujezdem zatacek ,zpomalovanim nebo zrychlovanim. Po takove jizde zkusit sahnout na pneu zda-li sou horky a je jasno.. eventualne k nim čichnout...
Mě to dělá taky jak jsem psal a mám Michelin Pilot Sport F1
Zdají se ti nekvalitní pneu ?
temu svýmu bramborovi nakládám plnej kotel docela často a ráth.... na mé oblíbené projíždce taky mám úsek, kde 200+.... ale žádnýho smradu gumy si nejsem vědom.... je fakt, že po ostřejší jízdě je lehce cítit něco od středního dílu vejfuku (a pěkně to v něm praská, jak chladne), ale to není rozhodně po gumě....
jo a gumy (p-zero nebo re050A) sou teplý, ale de na nich udržet ruka a nesmrdí)
norespect píše:normalni jev,, pokud jsi tomu daval knedlík na okrskách , tak to zrejme opravdu byli pneu.. staci aby meli nejakou mekčí směs (zimaky, nekvalitni vyrobce , spatny nahusteni pneu) ve spojitosti s trenim vyvolanym prujezdem zatacek ,zpomalovanim nebo zrychlovanim. Po takove jizde zkusit sahnout na pneu zda-li sou horky a je jasno.. eventualne k nim čichnout...
Mě to dělá taky jak jsem psal a mám Michelin Pilot Sport F1 Zdají se ti nekvalitní pneu ?
Teplé byly ale horké ne.
Michelin Pilot Sport F1 ....nezdají se mi nekvalitní..., jen ani nevím o tom, žeby se vyráběly
Mě to dělá taky jak jsem psal a mám Michelin Pilot Sport F1 Zdají se ti nekvalitní pneu ?
Teplé byly ale horké ne.
Michelin Pilot Sport F1 ....nezdají se mi nekvalitní..., jen ani nevím o tom, žeby se vyráběly
Kvuli tobě jsem byl teď očumovat moje auto co tam je ... ano F1 tam není.
Je na nich psáno Michelin Pilot Sport a vlajka F1 tak bez toho F1 tedy ...
Nedělej vlny ...
Michelin Pilot Sport jsou známé pneu na sportovních sedanech a celkem kvalitní až na to že se sjíždí nevidím v nich problém, drží luxusně v zatáčce auto a jsem s nimi hodně spokojenej.
Takže smrad po rychlé jízdě jsme nevyřešili ...smrdí tak i jiné modely ? Třeba E60ka že by to fakt bylo pneumatikama ?
Nevím zda už máš vyřešeno, ale určitě bych omrkl auto zespodu, zda není spadlé odhlučnění a nedotýká se třeba kardanu nebo hardy spojky, pak to v tom místě může otáčením natavovat. Jinak nedělal se třeba nějakou dobu nazpět nástřik podvozku? V servisech se s tím často neserou a nastříkají to i přes výfuk a to pak pěkně smrdí jak se vypaluje. Ještě mě pak napadá něco v motoru, asi bych i obhlídl řemeny, vrtuli chladiče a plasty kolem ní...
metroken píše:tlak v gumách kontroluju celkem zodpovědně a mám taky Michelin Pilot Sport... takže v tom bych chybu nehledal
xSAFA: jak řikám, hned jak to půjde mrknu nato zespodu, mám teď tolik práce, že nemám čas dojet k mechanikovi jinak nic zespoda nebylo stříkáno..
čím dál víc to směřuje ke spojce... když ani po prohlídce na zvedáku nic nenajdem, je to asi jasný no
v pohodě jsme na tom stejně a pokud je to spojka tak je to divné mám jinej model auta a navíc spojka je ted nová. Ale je pravda že s novou spojkou jsem to nezkoušel ... takže nevim .... zatim jsem nad 180km-h nejel tech pár týdnu co ji mám.
muzou taky citit, hadice od chlazeni atd.. spojku a brzdy bych v tom nehledal.. (pokud si nejel teda nejakej okruh kde si sel 60x na brzdy a 100x prerazoval)to smrdi uplne jinak nez guma (kdyz popisujete smrad spalene gumy) nebo jak kolega napsal mohl dostat na prdel klinak .. natahl se .. je volnejsi - mirne klouze (tak ze nepíska- zatím) a od toho muze byt ten smrad..
no kazdopadne me zajima na co prindete hodne stesti pri hledani .
norespect píše:muzou taky citit, hadice od chlazeni atd.. spojku a brzdy bych v tom nehledal.. (pokud si nejel teda nejakej okruh kde si sel 60x na brzdy a 100x prerazoval)to smrdi uplne jinak nez guma (kdyz popisujete smrad spalene gumy) nebo jak kolega napsal mohl dostat na prdel klinak .. natahl se .. je volnejsi - mirne klouze (tak ze nepíska- zatím) a od toho muze byt ten smrad.. no kazdopadne me zajima na co prindete hodne stesti pri hledani .
Já mám měněnou spojku i řemeny oba tak bych mohl někde prohnat auto zda mi to ještě smrdí pokud ne bylo to jedním z těchto dvou věcí ...
Jinak mužeme hledat dál....