Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Startování a vypínání E36
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Ahoj, teďka se mi stala divná věc, mám 318is rv.93 a normálně si odjedu od baráku, zastavím v obchodě a když chci vypnout motor tak se vypínal hrozne dlouho... jako by furt dobublával nebo jak to říct. Tak jsem šel nakoupit vracím se a chci nastartovat a motoru se nějak nechtělo, zase to tak divně probublávalo až když sem sešlápl plyn tak se to rozběhlo. Tak jsem odjel zase k baráku a vypnutí motoru uplně v pohodičce jako vždycky, nastartování taky, zkoušel sjem to 3x a už to neudělalo. Nevíte co to mohlo bejt?
Tak si strihnu jeste posledni prispevek na BMW klubu...
Neco podobneho jsem videl u aut s karburatorem nastavenym na bohatou smes a MOZNA bych trochu podezrival nektery ze vstrikovacu, ze ti uchlastaval motor (zalezi jak to jelo), nekdy se muze vstrikovac totiz zaseknout a nebo nedovirat a pak ukapava (smrtici pro naftaky). Motor pak ma prebytek paliva a stihne jeste poskocit o jednu dve otacky na ten zbytek, co nasaje po vypnuti zapalovani. Stejne tak to mohla pripadne byt nejaka docasna chyba vahy vzduchu, nebo z nejakeho duvodu vyssi tlak paliva, takze bohatou smes ti to davalo celou cestu - tomu by odpovidalo i to delsi startovani po jizde, motor potrebuje vyvetrat ten nespalenej benzin co tam zustal kdyz jsi to chcipnul a teprve kdyz ho trochu protocis, tak se pomery ustali a jede to jak ma. Pokud by se ti to chovani opakovalo tak by to asi chtelo overit, jestli palivovy system funguje jak ma.

A s Lexusem je prave radost jezdit
Jak me jeden BMW majitel "narknul", tak mam pry klona E46ky - ovsem s tim, ze me se to nekazi a ma to ovladaci prvky presne tam, jak jsem zvyklej a mam rad, plus nemusim pokoutne dodelavat nejake palubni pocitace, teplomery nebo lichtpakety, protoze de facto skoro vsechno ma to auto v zakladu. E36 jde tudiz do sveta (jen tech cca 40 koni mi holt trochu chybi). Mimo jine tu stejne lidi nelibe nesli, ze srovnavam a komentuju nemeckou ehm... kvalitu... No, dost bylo offtopicu... 

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu