Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 coupe alias alu M5 e34
-
- Kontaktovat uživatele:
Teskmaster: myslim si že to přijde
takhle nízký sem to původně nechtěl,ale v dnešní době internetu, fejsbůku a miliónu stránek o "stancovejch" autech sem nechtěl zůstat pozadu
Arman: díky
No zajel sem s tim zatim všude,ale třeba ty retardéry a takovýhle věci... no je to prostě slyšet když přes to jedu
Lucifer: Jo,já tě chápu a beru to,a určitě nejsi sám komu se to nelíbí. Ale pro mě je to už něco jako nemoc,kdyby to šlo dát ještě o fous níž,tak bych to trochu stočil,ale už není závit
Dwxak: díky
a hlavně až budou ostatní fotky hotový,tak bych je rád viděl jako první 

Arman: díky

Lucifer: Jo,já tě chápu a beru to,a určitě nejsi sám komu se to nelíbí. Ale pro mě je to už něco jako nemoc,kdyby to šlo dát ještě o fous níž,tak bych to trochu stočil,ale už není závit

Dwxak: díky

-
- Kontaktovat uživatele:
Arman fakt diky
No původně sem ty sekery koupil kvůli tomu,že na disky seženu turbíny. Měl jsem jedny v německu,ale nedopadlo to
Jenže sem se na auto na plechách nemohl dívat
tak sem si řekl že když už tam teda musim dát sekery,tak aspoň poleštim límec a nastříkám středy. No a když sem to nasadil na auto,tak jsem byl fakt mile překvapenej
Předtim jsem měl ty repliky BBS,a když jsem je prodal,tak sem si řikal že sem blbej,že se mi to na nich vlastně líbilo
Ale teď sem možná víc spokojenej než s "BBS".
Jinak abych nebyl uplně ot,myslim si že by to na M3 šlo dát s gumama 215/45 předek a 235/40 zadek,samo při všech diskách 8j.

Jinak abych nebyl uplně ot,myslim si že by to na M3 šlo dát s gumama 215/45 předek a 235/40 zadek,samo při všech diskách 8j.
-