Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
uni výfuky
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam na E36ce ultersport, a docela spokojenost...
http://www.automedik.cz/tuning.html?mod ... id_model=9
Jsou to polaci, ale za 3,1k Kc mit komplet nerez a zvuk taky slusnej(sice je vic slyset v kabine nez origo ale to se da v poho poresit kufrem, nakoupis v alza.cz nebo kedkoliv za par stovek zvuk pohlcujici folie/vystylky a razem je v kabine klid pac pres kufr prochazi dovnitr nevic kravalu), kluci tady z bawo fora byli uneseny jak to ma vyvazenej zvuk, mysleli si ze mam minimalne 2 litra, coz je pro moji 1.6ku cest...
Atesty maji taky samozrejme, a kdyz jsme to menili rovnou jsem tam nechal dat pruchodnejsi nerez katak a trubky taky v nerezu a mam od vyfuku na X let(spis do konce zivota me E36ky, uz ma nalitano 250k km) klid a to byl pro me ten nejdulezitejsi parametr
http://www.automedik.cz/tuning.html?mod ... id_model=9
Jsou to polaci, ale za 3,1k Kc mit komplet nerez a zvuk taky slusnej(sice je vic slyset v kabine nez origo ale to se da v poho poresit kufrem, nakoupis v alza.cz nebo kedkoliv za par stovek zvuk pohlcujici folie/vystylky a razem je v kabine klid pac pres kufr prochazi dovnitr nevic kravalu), kluci tady z bawo fora byli uneseny jak to ma vyvazenej zvuk, mysleli si ze mam minimalne 2 litra, coz je pro moji 1.6ku cest...

Atesty maji taky samozrejme, a kdyz jsme to menili rovnou jsem tam nechal dat pruchodnejsi nerez katak a trubky taky v nerezu a mam od vyfuku na X let(spis do konce zivota me E36ky, uz ma nalitano 250k km) klid a to byl pro me ten nejdulezitejsi parametr

počkej,cena bude asi jinde.ja mam vse nerez trubky,plechy,elektrody,dilnu a chut si udelat svuj,kterej bude hučet,ale ne řvát a nebude škodit motorovým částem o vyšší spotřebu mi moc nejde jsem zvyklej ,jde o to ze material by byl tak proc investovat kdyz vysledek muze byt stejny a zivotnost delsi.podotykam ze mam DIESEL 2.5 s turbinou bez chipu kombajn manual 

Já mam na svoji 325i coupe taky vyfuk od LAITYNG kterej tam dal predchozi majitel, je od svodu az po koncovku, katy tam jsou taky... Je to dvojity potruby jak se nekdo ptal, a co jsem zjistoval u predchoziho majitele, ten komplet vyfuk i s montazi ho vysel na asi 7-8 tisic. A na zvuk si taky nemuzu stezovat
Poslal bych video kde to je slyset, ale je to toceny telefonem takze to ztraci smysl kdyz to nestiha 

-
- Člen Klubu
-
Taky mam trosku strach ze kdyz vymenim origio lauf za universal,tak to muze stat za h....,protoze si myslim ze kluci z Mnichova to vyplachovani motoru maji z brzdy dobre spocitane,ja jsem u svoji 1.8 s vykonem spokojeny.Proto kvuli zvuku bych sel co tady pisete do toho Laityngu a jestli to zvysi vykon i o nejakeho toho konika tak taky bonus ne.Zalezi jeste jak je to s tou homologaci,protoze s tema blbounama se na ceste fakt hadat nechcu,nemam na to povahu,je lepsi jim papirem zavrit hubu.Diky kluci za tip Laityng by mohla byt dobra volaba 

-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Crixallis píše:a jak je u Laityngu řešený uchycení? je na tom tlumiči normálně vyražený prostor na uchycení jako to má 36ka nebo se to musí udělat jiným způsobem - přivařit...?
pokud se jedna o vyfuk pro dany typ vozu tak vzdy uchyceni je uplne stejne vyrobene i na novem vyfuku tzn... zadne bastleni jen vymena .....