Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jaké žárovky k AE kroužkům?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
BMWALPINE

#41 Příspěvek od BMWALPINE »

a odkud je objednáš?
Dave320

#42 Příspěvek od Dave320 »

No u nás se sice dají sehnat ale chtějí něco okolo 1.100,- kč což je dost, pak je možnost je objednat z SK kde je cena 16,5 eur což je asi 420,-kč k tomu pošta je 10 euro. Odtud to asi objednám ale pokud by byl zájem šla by třeba udělat společná objednávka.
Jinak link zde: http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... th=212_229
BMWALPINE

#43 Příspěvek od BMWALPINE »

no počkám až ti to přijde. tak jestli by ses pak sem pochlubil
jarda

#44 Příspěvek od jarda »

Mam cool blue i nightbreaker. Nightbreaker jsou o trošku bělejší a silnější. Ale vedle bílých kroužků je oboje žluté jak moč.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Fatal Design »

jarda píše:Mam cool blue i nightbreaker. Nightbreaker jsou o trošku bělejší a silnější. Ale vedle bílých kroužků je oboje žluté jak moč.

Toho jsem se bál :(
Lucifer

#46 Příspěvek od Lucifer »

XENON :rock:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#47 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No taky jsem přemejšlel, že bych si tam dal nějakou HID sadu.. jenže to už u policatů nijak neokecám ikdyž ty Mtec žárovky asi taky moc nee. A já bych chtěl aby, mi i dálky svítily stejnou barvou a to bych musel dát xenon i tam a to už yb byla asi pořádná prasárna.
Lucifer

#48 Příspěvek od Lucifer »

Ukecáš musíš mít čočku ostřiky světel a takovej obvod kterej zapojíš na motorky vejšky světel a když zapneš světla tak v tu chvíli ten obvod dá povel ke sjetí úrovně světel dolů a zase se vrátí do původní polohy, na stk shováš kolečko na nastavování vejšky a je to ok :) Imitace automatickýho sklonu světel

Většina policajtů ani neví že na skle světla má bejt homologace, mají naučený čočka a ostřik a někteří i tu vejšku ;)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#49 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No čočku tam myslím mám pokud se nepletu.. mám světla H1+H1.. jenže do dálek to dát nemůžu žeo:D
Lucifer

#50 Příspěvek od Lucifer »

No do dálky se taky xenon ani nedává protože xenonu trvá než se zapálí nejdřív se rozsvítí trošičku a pak to světlo z xenonu teprve pořádně naběhne proto na dálky se vždy používá používalo a používat bude halogen žárovka xenony jsou jen potkávačky, dělají se bi xenony který mají clonku a když zapneš dálky clonka zmizne a xenon svítí i do dálky + k tomu přisvěcuje halogen dálka.

Je to drahá sranda ale HID sada vyjde kolem 1000 za imitace sklonu se dá i postavit za pár korun. A ostřiky dodělat origo podle toho kde budeš kupovat jestli starší nebo novej systém :wink:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#51 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Jo aháá, to mě nenapadlo. Takže si udělat xenony do potkávaček a do dálek si koupit nějaký ty m-tec žárkovky. Budu nad tím přemýšlet, jestli si stím dám tu práci:D
EdyBoyS

#52 Příspěvek od EdyBoyS »

Kde se dá sehnat ta vychytávka na automatickej sklon světel?
nikde jsem to nenašel, celkem by mě to zajímalo... taky chci řešit xenony
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Fatal Design »

Lucifer píše:Ukecáš musíš mít čočku ostřiky světel a takovej obvod kterej zapojíš na motorky vejšky světel a když zapneš světla tak v tu chvíli ten obvod dá povel ke sjetí úrovně světel dolů a zase se vrátí do původní polohy, na stk shováš kolečko na nastavování vejšky a je to ok :) Imitace automatickýho sklonu světel

Většina policajtů ani neví že na skle světla má bejt homologace, mají naučený čočka a ostřik a někteří i tu vejšku ;)

Většina cajtů bude mrtvá smíchem když zapneš světla a motorky udělají "grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" ... "grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" :)
Origo Xenony se hýbou daleko více, rychleji a většinou bez takového kraválu jako dělají ty na E36 ;)
Lucifer

#54 Příspěvek od Lucifer »

To by se dalo jednoduše vysvětlit však se podívejte na ten rok výroby :D
MachyWp

#55 Příspěvek od MachyWp »

Zdravím, přečetl jsem si celé todle vlákno a chci se zeptat, co tak čtu a koukal na netu tak bych bral asi ty MTEC Zarovky, bud

http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=763

nebo

http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=680

Chci to na moji E36 318i, ale chci se zeptat, našel jsem u táty v dílně žárovky které svítěj hezky, sice trochu do modra až bíla, ale opravdu ted nevim co je to presne za tip (zitra až pujdu k autu mrknu se napíšu aby jste viděli, klidně i nafotim), vim, že táta je tam dřív měl, ale po nějaký době používání (opravdu nevim po jaký době) mu ty žárovky udělalo todle (obrázek v příloze). Udělalo mu to na obou sklíčkach, kde svití potkavací a obrysová a nejen na tomdle autě ale i na druhym baworaku co v ty době měl. Chci se zeptat je to vada žárovek? Když koupim ty nahoře neuděláme mi to znova? Jak se todle mohlo vůbec stát? Zitra dam info přesně o žárovkách aby jste mi mohli více poradit jestli jsou nějak vadný :)... btw sklíčka scháním nový ale marně :(

Díky za všechny rady :) snaď jsem to napsal vše dosti srozumitelně :))
Přílohy
q.jpg
q.jpg (186.47 KiB) Zobrazeno 92 x
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#56 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Čoveče to je propálený? Pokud se nepletu, tak jsou ty žárovky silnější, než by měly být. Slyšel jsem o tom, že když žárovku H1 55W nahradíš H1 100W, tak se ti něco takovýho stane, ale ještě jsem to neviděl.
MachyWp

#57 Příspěvek od MachyWp »

fabledwarrior píše:Čoveče to je propálený? Pokud se nepletu, tak jsou ty žárovky silnější, než by měly být. Slyšel jsem o tom, že když žárovku H1 55W nahradíš H1 100W, tak se ti něco takovýho stane, ale ještě jsem to neviděl.

Jojo je to vypalený, mam tam H7 zachvilku jdu do garaze tak zjistim jaky tam jsou ktery to takle vypalili...
MachyWp

#58 Příspěvek od MachyWp »

Haled tak ty bili zarovky co to vypalili takle jsou nejaky

X-TRA H7 12V 55W E11 27M - jsou takove modre (http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... AA300_.jpg takle nejak vypada)

a maji tam byl H7 12V 55W tak nevim proc to takle vypalilo :O
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Fatal Design »

Jen pro info ty Osram Cool Blue mají taky takové modré sklo ...
Jinak s těmi 100W žárovkami je to pravda. 100W je prostě topení a ty "skla" jsou z plastu ... a dopadne to přesně jako na té tvé fotce ;)
MachyWp

#60 Příspěvek od MachyWp »

Fatal Design píše:Jen pro info ty Osram Cool Blue mají taky takové modré sklo ...
Jinak s těmi 100W žárovkami je to pravda. 100W je prostě topení a ty "skla" jsou z plastu ... a dopadne to přesně jako na té tvé fotce ;)

nojo ale ty modry mam 55w a stejne to vypalilo tak proc?
Odpovědět