Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Světla Angel Eyes DEPO na E36
nemáte někdo zkušenost s Angel Eyes čirýma světlama na BMW E36 od výrobce DEPO??
Mám na mysli ty, co vypadají jak origo, mají i dělený blinkr, akorát že maji už CCFL kroužky a čiré sklo...
např:
http://www.tuning-in.cz/bmw-e36-coupe-p ... cerne.html
Origo světla na E36 svítí oproti novým autům naprosto strašně, když je fakt brutální tma, tak neni skoro nic vidět a to mám v potkávačkách kvalitni žárovky Phillips Blue Vision **** a v dálkovych nějaky xenonovy žárovky 100W a stejně hovno. Kámoš co má Fábii s origo světlama a obyč žárovkama, tak mu to svítí víc, než já když zapnu dálkovy...
má cenu kupovat novy světla, nebo to bude mit stejnej efekt jak origo?
Mám na mysli ty, co vypadají jak origo, mají i dělený blinkr, akorát že maji už CCFL kroužky a čiré sklo...
např:
http://www.tuning-in.cz/bmw-e36-coupe-p ... cerne.html
Origo světla na E36 svítí oproti novým autům naprosto strašně, když je fakt brutální tma, tak neni skoro nic vidět a to mám v potkávačkách kvalitni žárovky Phillips Blue Vision **** a v dálkovych nějaky xenonovy žárovky 100W a stejně hovno. Kámoš co má Fábii s origo světlama a obyč žárovkama, tak mu to svítí víc, než já když zapnu dálkovy...
má cenu kupovat novy světla, nebo to bude mit stejnej efekt jak origo?
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
tyhle světla mám já, sice ty kroužky v tom svítí úplně na kokot, není to žádný ccfl jen kroužek ve kterým jsou 3 žárovky, ale je fakt že vnocí s obyč H7 žárovkama to svití fakt dobře...takže asi jediný důvod proč jsem tam nevrátil origo...akorát ty světla jsou dělaná z nekvalitního plastu, takže ty zobáčky dlouho zacvákávat nevydrží... 

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Já o nich taky právě uvažuju, ale vzhledem k tomu, že mám CCFL bílé kroužky, tak mě napadlo tady ty světla rozlepit a kroužky vyměnit.... mysliš že by to bylo možné?icecold píše:tyhle světla mám já, sice ty kroužky v tom svítí úplně na kokot, není to žádný ccfl jen kroužek ve kterým jsou 3 žárovky, ale je fakt že vnocí s obyč H7 žárovkama to svití fakt dobře...takže asi jediný důvod proč jsem tam nevrátil origo...akorát ty světla jsou dělaná z nekvalitního plastu, takže ty zobáčky dlouho zacvákávat nevydrží...
uvažoval jsem ještě o xenonech, ale zas otázka, co na to fízlové.... kámoš má ballasty schovaný v nárazníku, že nejdou ani nahmatat, má i ostřikovače světel a stejně to byl nějakej znalec a řekl mu, že tam nemá žárovky ale xenon, protože při zapnutí problikne a že světla nejsou určený pro xenon protože na skle je vyraženo H jako halogen a měl to za 5oo,-
stejně to nechápu proč se do toho tak serou, viděl sem už moc E36 s xenonama a žádná mě neoslnila tak jak origo světla s origo žárovkama na Škodě Fabia
to je snad auto, ktery v noci nejvic oslňuje...
všechno má svoje + a - no, na těch depo světlech se mi hlavně líbí, že jsou takovy modernější a celkově auto omládne, ale zas by to chtělo nějak předělat ty kroužky, ty žluté se mi totiž vůbec nelíbí

stejně to nechápu proč se do toho tak serou, viděl sem už moc E36 s xenonama a žádná mě neoslnila tak jak origo světla s origo žárovkama na Škodě Fabia

všechno má svoje + a - no, na těch depo světlech se mi hlavně líbí, že jsou takovy modernější a celkově auto omládne, ale zas by to chtělo nějak předělat ty kroužky, ty žluté se mi totiž vůbec nelíbí
-
- Klubové ID: 3086
Hele ozvi se členovi fatalovi tady na klubu umí sehnat DJ auto světla kolem 4tis navíc ty světla jsou H1+H1 takže vypadají jako origo a tim že jsou nový tak to auto omládne o 90% ty CCFL si do toho můžeš nalepit, ty DJ auto údajně nemají tak tvrdý plasty ale jsou trochu měkčený takže to tolik nepraská
A k těm xenonům už jsem to tu psal čočka ostřik a vejška, na skle totiž není napsáno X nebo H
Ale jsou tam čísla podle toho se pozná homolgace

A k těm xenonům už jsem to tu psal čočka ostřik a vejška, na skle totiž není napsáno X nebo H

Ale jsou tam čísla podle toho se pozná homolgace
Také jsem řešil tyhle světla, jsou za ty peníze relativně dobrý, akorát mi svítili dálkové 2-3 metry za tlumené což bylo na prd, tak jsem vypodložil dálkové žárovky z půlky aby měli jiný náklon a pak to svítilo libově.
Jo a k tim plastům...to je fakt mě už ty světla přisli s jednou packou ulomenou což to světší o všem když mi praskla 2 minuty po vybalení když jsem jenom ze zvědavosti nacvaknul blinkr
Jinak tu máš nějaký fotky jak to vypadá na autě.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=120
Jo a k tim plastům...to je fakt mě už ty světla přisli s jednou packou ulomenou což to světší o všem když mi praskla 2 minuty po vybalení když jsem jenom ze zvědavosti nacvaknul blinkr

Jinak tu máš nějaký fotky jak to vypadá na autě.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=120