Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupě e91
Zdravím místni členy jsem tu nový a chtěl bych pokecat ohledně e91 váham o koupi je to 330xd dovoz z ch je tam poškozeny pravý bok a kdysi byla tukla na předek oto mi nejde následky staré havarie jsou jen a pouze nic moc lak na kapotě jinak nic a co se týče toho boku tam se jedná o lak celé strany tak by se to poladilo jedá se mi oto že auto je 2006 ma najeto 150tkm nemá servisku a majitel má pouze jeden klíč zajimalo by mě kolik ny stál zhruba udělat druhý klíč a jak moc se dá věřit údajům v bmw když strčím klíč do te jejich čtečky???
Nemá servisku, jeden klíč a celej pravej bok v řiti? Trochu hodně náhod nemyslíš?
Ten bok je jen odřenej (vandal, nešika na parkovišti) nebo jsou i promáčklé plechy (které a jak moc), nedej bože nosná karoserie, což by mohlo značit nehodu? Je cena taková, že i po opravě bude výsledná cena nižší než za koupi stejného auta, které nebylo havarované a má "vše" v pořádku?
Ten bok je jen odřenej (vandal, nešika na parkovišti) nebo jsou i promáčklé plechy (které a jak moc), nedej bože nosná karoserie, což by mohlo značit nehodu? Je cena taková, že i po opravě bude výsledná cena nižší než za koupi stejného auta, které nebylo havarované a má "vše" v pořádku?
Majitel tvrdí že to někomu pujčil a on to trefil ja si myslím, že to tak koupil z toho švýcarska každopádně přední blatník oprava nenáročná oboje dveře výměna zadní blatník spolkne troch více času mistama je to auto rozpárané ale ne moc. no cena auta je v takovém stavu 220t auto ma velkou navi kuži xenony vnitřek zachovalý.jizda vněm taky dobrý nic nemlátilo nevrzalo atd
jedina porucha co tam je je údajná špatna jednotka od natáčení xenonu.
Majitel tvrdí že v bmw jsou schopni vyčís nějakou tu hystoriji s posledním záznamem v roce 2010 kdy mělo auto 100000kmted má 14XXXX
jedina porucha co tam je je údajná špatna jednotka od natáčení xenonu.
Majitel tvrdí že v bmw jsou schopni vyčís nějakou tu hystoriji s posledním záznamem v roce 2010 kdy mělo auto 100000kmted má 14XXXX