Ahoj, je nějaký funkční rozdíl mezi krátkým a dlouhým palivovým filtrem na 325i V autě mám dlouhý, ale kamarád mi dovezl ten kratší, že bude krátká hadice to vím, to problém neni. Jde mi o to jestli mají oba stejnou propustnost, nebo třeba jak často se pak mění a zda tam tem krátkej můžu vůbec dát.
ja si nedokazu predstavit montovat ten dlouhy filtr pod parohy sani. mel jsme kratky koupil jsem kratky, i tak sem zapasil zlata m52 ktera ma filtr pod ridicem
normálně m50 mají palivák pod sáním přesně plus mínus nad vanou, ale jestli máš ten dlouhej palivák pod sedačkou řidiče tak si myslím že ten kratkej a tlustej tam ani nenarveš kvůli krytu..
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
hm, ted na to koukam v aoto kelly, že průměry jsou trochu jinde. já sem objednal prostě filr do 2,5 M50 a přivez mi tenhle krátkej, jdu to měnit a vono nic, měl jsem to v ruce a ani mě nenapadlo měřit průměr. 100% je dlohej pod řidičem M50B25 vanos, automat, 11/94. Zkusim ho tam tedy narvat a uvidim, v nejhoršim tam vrátim starej. Ale kdyby někdo měl velkej ,tak vyměnim za malej +/- nějakej doplatek.
starsi M50 maji filtr pod sanim. Idealni umisteni pro ty, co to posilaji k zemi. Vedle nosniku pod ridicem je to super na vymenu, ale bracha uz ho jednou utrhnul a to ma auto docela vysoko. Ja na nem zrusil uz dva plastovy kryty. Neni nad to mit snizeni 60/40 a rikat si ze je to porad moc vysoky
Morte píše:né, že bych chtěl strašit, ale jednou vymontovanej palivák by se už používat neměl...
zajeď vrátit krátkej a kup dlouhej, ne?
to mi je jasný, dal bych ho tam jen než bych koupil velkej, vrátit to bohužel nejde, mám ho doma asi už měsíc, a bylo to přes dílnu v kamarádovo práci.