zdravím,mám dotaz jestli má někdo zkušenost s předěláním sklápění,sehnal jsem anglickou verzi,a jde mi o to že teď mám na řidičové sedačce 2páčky na sklápění(pro výstup a nástup lidí do zadu)
a chci to mít tak jak to to má být správně, abych mohl jako řidič sklápět spolujezdcovu páčkou ta co je jako nad loketkou. snad to je napsaný trochu k pochopení
díky za odpovědi
Přílohy
2592590006_large.jpg (39.74 KiB) Zobrazeno 916 x
527182_514594181891379_824511843_n.jpg (71.34 KiB) Zobrazeno 883 x
Kryt těch zad a nebo celej opěrák by měl jít prohodit, mrkni je to pěkně rozkreslený v ETK. Na sicnách z UK se mi líbí, že není řidič vysezenej, jen akorát spolujezdec. Kdes je sehnal, od Poláků?
Mam to stejne, kdyz sem dodelaval vyhrev tak sem to chtel predelat ale pak sem na to nak zapomel... vypadalo to ze by to melo bez problemu jit, akorat by se musely vymenit zada (ten plast) ridicove sedacky.
jo z PL. ebay je drahý.a řidičova je super stav a nyní spolujezdcova jen lehce odřený boční vedení.ale jinak OK
jo to myslim aspon přehodit ty zadní kryty se sítkama.zkusím rozdělat.nic záludnýho v tom rozdělávání snad nebude. nebo celý opěradla?to by taky nebylo marný.aspon by se neničily ty horší strany bočního vedení..
Asi by melo stacit oddelat ten zadni dekl sedacky, packa je pridelana ke kostre a propojena tahlem s tou druhou.. a aji kdyby nahodou ne tak polstr de oddelat vpohode, vetsi problem je pak z neho sundat calouneni, ale to urcite delat nemusis... akorat pak bude potreba na ridicovu sedacku sehnat jinej ten kryt, takhle budes mit diru na packu nad loketkou a u dveri nic..