Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Denní svícení dle US standardu (tlumená dálková)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Beaver

#21 Příspěvek od Beaver »

Jistě že to svítí "barevně" - žárovka svítící na menší výkon má míň rozžhavené vlákno, takže je to víc do oranžového spektra. To těžko nějaká jiná žárovka vyřeší.
zlatas

#22 Příspěvek od zlatas »

kluci a jak to funguje? to jako zapnete světla do polohy A a tim se to samo zapíná? a co to udělá při světelnej houkačce? já trochu nechápu ten systém:-(
yxyxyx
Klubové ID: 3042
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od yxyxyx »

Takže jsem udělal výměnu za H7 - osram night breaker - jak bylo řečeno, světlo je pořád do žluto-oranžova, ale je to řekněme o 50% lepší, takže takhle už jsem spokojen...

Funguje to tak, že při 0 nebo v poloze parkovaček svítí po otočení klíčků dálková světla na XX% (u mě na 18%). Pokud jsou světla v poloze 0, tak svítí pouze ty dálková světla jako denní světla a nic jiného v autě nesvítí. Takováhle denní světla mají nové transportéry, tourany a různé jiné koncerny (starší audiny (cca '06). Denní světla mi přijdou fajn, a rozhodně jsem nechtěl dělat nějaké diody či svítit mlhovkama jako někteří machýrci :-)

A blikačka funguje normálně, že se z 18% rozsvítí na 100%, takže je to pořád vidět hodně dobře :-)
Miguel
Klubové ID: 1507

#24 Příspěvek od Miguel »

Pokud je to moc do žluta, dá se přidat intenzita a pak už to není žluté jako vajíčko a není potřeba měnit žárovky :wink:
yxyxyx
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od yxyxyx »

Intenzitu zvysovat nechci.. nerad bych nekoho oslnoval...
Miguel
Klubové ID: 1507

#26 Příspěvek od Miguel »

No jo, za dne a ještě se sníženou intenzitou víc jak o půlku to oslňuje jako ďas :lol:
Marek-WAR

#27 Příspěvek od Marek-WAR »

A dá se to naprogramovat aby to svítilo 18% v poloze auto, 0 vyple a pak pokud bych zapl parkovacky a nebo potkavací větla?
Nemám svetelný senzor, jinak xenony rok 2008 e91
yxyxyx
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od yxyxyx »

Marek-WAR: Nejlépe dej vědět někomu, kdo to dokáže naprogramovat, ty Ti dají přesné info, co lze a co ne. Já to nechal dělat u Snejka.
Marek-WAR

#29 Příspěvek od Marek-WAR »

yxyxyx píše:Marek-WAR: Nejlépe dej vědět někomu, kdo to dokáže naprogramovat, ty Ti dají přesné info, co lze a co ne. Já to nechal dělat u Snejka.
Dik. Jižní morava, Zlin, Uh. Hradiště, Brno, Olomouc?
yxyxyx
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od yxyxyx »

A nechtěl bys, abych Ti rovnou ty lidi obvolal, zjistil co umí a domluvil Ti termín? :D

Taky se trochu snaž, je tu tlačítko hledat a je tu celé téma na to, kdo to kde umí naprogramovat.

Jinak na kolik procent jste si jistí, že můžou ty denní svítit a neoslňuje to okolí? (nejen za slunečného dne, ale třeba i když je pod mrakem atd).
Marek-WAR

#31 Příspěvek od Marek-WAR »

yxyxyx píše:A nechtěl bys, abych Ti rovnou ty lidi obvolal, zjistil co umí a domluvil Ti termín? :D

Taky se trochu snaž, je tu tlačítko hledat a je tu celé téma na to, kdo to kde umí naprogramovat.

Jinak na kolik procent jste si jistí, že můžou ty denní svítit a neoslňuje to okolí? (nejen za slunečného dne, ale třeba i když je pod mrakem atd).
Na tohle nejde nic napsat si Kuwa King :-)) Myslel jsem ze treba o nekom vis pokud budu chtet tak si ho vyhledam
Selix
Klubové ID: 2474

#32 Příspěvek od Selix »

nebal bych se, ze by to nekoho opravdu oslnovalo, vzdyt to z fabriky ma spousta jinych aut - audi, renault, co ja vim kdo vsechno.

nevim, jestli by nejakej dukladnej policajt nedelal problem, ze na svetlech neni znacka pro denni sviceni RL (a asi uplnej extrem: nekdo zpusobi nehodu a rekne, zes ho oslnil a pak se zjisti, ze to je takhle "pololegalne" naprogramovany)
Odpovědět