Dobrý den, mám dotaz, mám vypálený skla na předních světlech (viz foto jaký skla myslím) a slyšel jsem, že se dají koupit, jen ty skla a ne celou přední čast za 1000Kc jedna strana, mam vypálený na každém světle jedno sklo.. Nevítě někdo kde se to dá sehnat? Prosím... Předem děkuji za odpověď
to nekupis...jedine z nejakej buracky...ja som mal svetla bosch s plastovymi sklickami a pisal som aj do boschu aj som im daval cislo dielu a nevedeli to zohnat jedine cely predny diel
Ahoj. Já jsem asi před 2 roky tady na fóru koupil jenom sklíčka. Jsou to opravdu skla, žádná plexi, vyměnil jsem je a celá světla vypadají a svítí jako nová. Tenkrát jsem dával 200,- Kč za jedno.
Ernesto píše:Ahoj. Já jsem asi před 2 roky tady na fóru koupil jenom sklíčka. Jsou to opravdu skla, žádná plexi, vyměnil jsem je a celá světla vypadají a svítí jako nová. Tenkrát jsem dával 200,- Kč za jedno.
Ahoj a od koho si to kupoval nevíš? To bylo asi od někoho kdo se toho zbavoval nebo nevim, mě někdo právě řikal, že se to dá obědnat z netu bůhví odkad... a zase 2 000 kvuli 2sklickum se mi davat opravdu moc nechce... technickou ty svetla prosli, ale chci si delat Angel Eyes a kdyz budu u toho chci at to trochu vypada
Ahoj. Kupoval jsem je od člena Kubin. Měnil jsem všechny 4, k tomu AE a světla v celku vypadají fakt dobře. Když jsem jel poprvé za tmy , tak byl vidět opravdu rozdíl ve svícení mezi starými skly a novými.
no to mas bosch ze? to su plasty - tazko zohnatelne, jedine buracka...
sklenene nekupuj lebo to su zo svetiel ZKW ako budu pasovat ale uz to nesvieti ako by malo
johnyfly1 píše:no to mas bosch ze? to su plasty - tazko zohnatelne, jedine buracka...
sklenene nekupuj lebo to su zo svetiel ZKW ako budu pasovat ale uz to nesvieti ako by malo
Jojo Bosch, psal jsem to koment víš nahoře... No to mam teda radost
neviem preco davali do svetiel plasty
ja som to nakoniec vyriesil tak ze som si kupil cele svetla bosch ale H1 to su cockove takze som spokojny aj ked pocul som ze tieto H7 svietia najlepsie
johnyfly1 píše:neviem preco davali do svetiel plasty
ja som to nakoniec vyriesil tak ze som si kupil cele svetla bosch ale H1 to su cockove takze som spokojny aj ked pocul som ze tieto H7 svietia najlepsie
No pokud nesezenu ty sklicka, tak koupim celou predni cast svetel za 1000kc jedna strana... cele svetlo se mi kupovat moc nechce :X