Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Netopí digi klima E36
Digi panel svítí mužu nastavovat kolik stupnu chci rychlost foukani atd. dokonce slysim i klapky kdyz prepnu treba foukaniu z noh na celni sklo ale ventilátor se nerozjede. Pojistka je dobrá takže jediný co mě napadlo ježek-odpor. Nejdriv me zacala blbnout rychlost foukání a pak už ventilátor vubec nejel. Ptám se proto abych jezka zbytecne nekupoval.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
BMWALPINE píše:no když je špatný ježek?nebo jak poznám že je špatný
Ten ježek je v potrubí vedoucí vzduch do kabiny (na středové konzoli nad nohama řidiče). Přes něj se ovládá intenzita foukání vzduchu do kabiny (rychlost ventilátoru) takže pokud je ježek načnutý, nebo úplně v prdeli, tak to buď nejde regulovat, nebo jen částečně ...
Viz příspěvek č.1 ... (ani si nepřečteš na co se tu kdo ptal) ...
S vrtulí v motoru to určitě nijak nesouvisí

tak jezka jsem koupil z ameriky za 900 noveho a ventilator se porad netoci tak jsem vzal multimetr a zacal merit pojistky good. zapojení jezka je na pet kontaktu zelena-hneda, zelena-zluta, hneda - zluta, hneda a cca 0.25mm prurez vodiče v modre. Na jednom z zelenych vodicu jsem proti nule nameril 0-7V podle nastaveni foukani na panelu ovladani. Chci se zeptat jestli nekdo nema zapojeni řidici jednotky jezka a nebo jestli nekdo nevi jaka barva vodiču vede k ventilatoru
-
- Kontaktovat uživatele: