čabas draci, možna mě někdo rozebere za to že to téma tady někde je, ale jakej je rozdil ve vanos a double vanos, nemyslim ted jak je ktere postavene a jak funguje. Spise me zajima moznost zastavby 2vanos na misto klasickeho vanosu, myslim do e36, jestli jde prehodit jen hlava a nebo celej motor, popr. Jestli elektro instalace a jednotka. atd... A jestli se taka zastavba podepise na jizdnich vlastnostech, jestli to ma cenu... Dekuji
urcite to cenu ma protoze to je koncepcne novejsi motor... o tom ze s vanosem jsou problemy nebudem mluvit..
urcite celej motor + elektrika + řj ..
jestli motor pasuje plug and play nevim ale na bazosi je 36tka ktera double vanos ma.. tak predpokladam ze pasuje
mno parada... Pokud budu muset delat GO hlavy, motoru, tak asi sahnu po tehle variante, cenove to mozna vyjde nastejno, ne-li lepe, a mene prace... jop, klidne vkladej... Ja hledam prez mobil, PC nevedu, tak to mam trocha slozitejsi
No vida, jen otázka jestli je to pojízdný (spíš ne když stojí 3roky v garáži).. Princip (double)Vanosu si tady můžeš pohledat, naklápí nejen sací ale i výfukovou vačko-hřídel. Efektem má být lepší pružnost motoru a nižší spotřeba, ale řekl bych jen asi tak 0,5l / 100km.
Totic: uz jsem mu psal jestli jezdi, nebo ne ... Jak funguje double-vanos vim, mam nastudovano , ale nikdy jsem v nem nejel, tak nemuzu se svim porovnat . Hele a nejde prehodit jen hlava s kabelazi?
mno, teoreticky, pokud by se nechala prehodit jen hlava s elektonikou a kabelazi, tak ti zustane blok motoru a tim i cislo motoru, tak by nemel byt problem, ale i tak je to vymena 2.8 za 2.8... Nevim jak by se tvarili , ale muzem to zkusit
Víte co teď mám M52 2.5 a až doslouží chtěl bych 2.8, což jsme pochopil, že za určitý peníz je možné, když se tam montovala, ale nevím jak by to bylo kdybych tam hodil double vanos.