Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
smrdí spojka e92
Zdravím, dal jsem trochu víc nandat spojce, prudký rozjezd na dvojku, plyn na podlahu a pak asi 3sec držení v 7tis, nevím, jestli hrabaly kola nebo klouzala spojka. Každopádně pak neuvěřitelný smrad a dnes druhý den spojka stále stejně smrdí, ale zdá se, že zabírá normálně, neprokluzuje, ani při rozjezdech necuká....Je v háji, nebo s eto časem obrousí ty spálený sračky? 

tak když dám plyn až na podlahu třeba na šestku tak motor táhne a otáčky postupně stoupají, kdyby prokluzovala, tak by vyletěly ne? Jinak je divný že při couvání do kopečka a záběru na spojce mi auto najednou chcíplo, nemohl to být prokluz až to ztratilo záběr a zdechlo to? Jinak je to 335i e92, tam by mohla bt spojka předimenzovaná, ale měl bych tam mít o 80Nm víc než v sérii.
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli takovýmto spojkařům BMW nedodává M5 s manuálem.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
v tom pripade nechapu na co se ptas kdyz to je normalní ?
spojka je soucastka kde jeji stav nevidis ale citiš..
zalezi kolik to ma najeto kdo to mel pred tebou (jestli si nekupoval nove ) atd .. malokdo s 3,5 nepalí pneu atd ..
jestli bude lamela nacnuta poznas tak ze kdyz z prudka preradis napr 2>3 v zaberu tak proklouzne.. to se pak modli aby nebyl prispalenej jak pritlacak , tak i plocha setrvaku.... ale tady se to pro jistotu stejne meni jako komplet..
spojka je soucastka kde jeji stav nevidis ale citiš..
zalezi kolik to ma najeto kdo to mel pred tebou (jestli si nekupoval nove ) atd .. malokdo s 3,5 nepalí pneu atd ..
jestli bude lamela nacnuta poznas tak ze kdyz z prudka preradis napr 2>3 v zaberu tak proklouzne.. to se pak modli aby nebyl prispalenej jak pritlacak , tak i plocha setrvaku.... ale tady se to pro jistotu stejne meni jako komplet..
jakozto ten, komu spojka nesmrdi (a krom jednoho neboheho Nissana v mojich 18ti nikdy nesmrdela), si muzu dovolit delat vtipky na ucet nekoho, kdo neumi radit a prisel nam to sdelit
(sorry, mam vtipnou naladu, zrusili mi let, tak nemam co delat... )
proste tomu par set km podobny radovanky nedopravej a mozna se ta vrstva ojede, v horsim pripade vymenis lamelu... kdyz budes priste vytrvalejsi, muzes zkroutit pritlacak a silne povahy znici i setrvak

(sorry, mam vtipnou naladu, zrusili mi let, tak nemam co delat... )
proste tomu par set km podobny radovanky nedopravej a mozna se ta vrstva ojede, v horsim pripade vymenis lamelu... kdyz budes priste vytrvalejsi, muzes zkroutit pritlacak a silne povahy znici i setrvak

“Ability is what you're capable of doing.”
Hanzy, sakra co to má společného s řazením? já během toho neřadil rozjížděl sem se na dvojku a 480Nm to musí zvládnout. Jinak já jí nedržel během jízdy!! Mně smrděla spojka 2x pokaždé při ostrém rozjezdu. Jinak jsem chtěl třeba slyšet konec tvého názoru a ne to ať se naučím řadit atd....a řazením to nemá nic společného celé to je jen o tom, že se rychle pustila spojka na vysokých otáčkách a tečka.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Toto mi nepřijde jako rozumné používání spojky.bmw335 píše:... prudký rozjezd na dvojku, plyn na podlahu a pak asi 3sec držení v 7tis, nevím, jestli hrabaly kola nebo klouzala spojka...
323ti stock condition
323ti stock condition
a bylo nutne pustet spojku na dvojku ve vysokych otackach...? nebo se rozjizdet na 2ku? nerikam, ze to nejde, ale musis to umet a pak neni treba brecet na foru, ze jsi si spalil spojku...
ber to tak, ze byla treba nacata a stejne bys ji musel menit...
ja moc ridit neumim, ale jedno moje auto bylo cerveny, obcas jelo bokem a spojka mi u nej nesmrdela nikdy
ber to tak, ze byla treba nacata a stejne bys ji musel menit...
ja moc ridit neumim, ale jedno moje auto bylo cerveny, obcas jelo bokem a spojka mi u nej nesmrdela nikdy

“Ability is what you're capable of doing.”
peckaHanz píše:

no .. jak rika hanz
byla pred smrti ,, kup http://www.zitec.cz/cz-detail-648749-ac ... -535i.html
sice to eni moc na jezdeni po meste

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Konečně nekonfliktní reakce
Takže na oplátku: Na dálku ti nikdo neřekne, jsetli "se to obrousí" nebo ne. Nezbývá ti než pár dnů běžně spojku používat a pokud klouzavost nezmizí, tak rozebrat a podle stavu dílů objednat potřebné. Nákup lamely tě asi nemine, nejlépe sady i s přítlačákem. Jsi-li pánbíčkář, začni se modlit, aby nebyl vyhřátý a popraskaný setrvák a neprodražilo se ti to.

323ti stock condition
323ti stock condition