Zdravím,mám občasný problém s tím že při dobržďování se stane že motor začne jít nepravidelně a strašně se klepe,ale jak zastavím tak se to uklidní a nebo když ne tak stačí přidat na chvíli trochu plynu a je to dobrý. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
tak kontrolka funguje ale při problému se nerozsvítí,známej mi říkal že to dělá jednotka,je chipovaná,je to možný že by to dělal ona? němuže to dělat nějaký čidlo?
a ten nepravidelny chod.... houpou otacky? je hodne nizky volnobeh? a kolik jsi na ten filtr nalej? a co lejes do nadrze? stalo se, ze novy palivac MANN vydrzel 3000km a bylo po nem.
k5ynd1 píše:a ten nepravidelny chod.... houpou otacky? je hodne nizky volnobeh? a kolik jsi na ten filtr nalej? a co lejes do nadrze? stalo se, ze novy palivac MANN vydrzel 3000km a bylo po nem.
otáčkoměr s v tom problému nic nedělá,je fakt že ten zvuk je občas jak kdyby tam šlo málo nafty,no zkusím ten pal. filtr a uvidíme,pak se pujde dál
dobržďování v normální klidné jízdě i v ostřejší, bez rozdílu ale dělá to jen jednou za čas a nebo pak když jsem jel Jihlava- Šumperk v tahu tak to dělal pak taky,dnes jsem koupil ten palivák tak ho vyměním a uvidíme dál,kdyžtak si tam hodím druhý čerpadlo,a nebo pak ještě mám náhradní vstřiky
jakej je volnoběh? - tj klepe? porad nejak nechapu to dobržďování, to jako začneš brzdit se zařazeným kvaltem, nebo vyřazeno a brzda, brzda motorem nebo jak? v jakych otačkách?