Zdravím, již delší dobu řeším jaké alu dát na E90. Jedná se o 18", myslím že 19" jsou pro mě už zbytečně velké. Takže bych šel určo do 18" ale nevím do kterých jít? Spíše mě jde o váhu kol, chtěl bych lehké a kvalitní kola a nejlépe kované, které by byly vhodné na E90 a tak bych Vás zde všechny poprosil o rady a zkušenosti ohledně Alu kol.
Tak vyloženě kované být nemusí, hlavně aby byly kvalitní žádné bahna a taky lehká.
Tak zas tak špatný na živo nejsou rozhodně hezčí než některé origo co se dávají na E90. A na autě už byly při koupi, tak s tím nešlo nic dělat a bez kol bych to auto neodvezl.
Breyton GTS a GTS-R se dělají v 18" a ty se mě celkem líbí, jak jsou na tom s kvalitou?
No protože bych chtěl max 18" takže od Breyton připadá v úvahu pouze GTS nebo GTS-R a zřejmě to vidím na ty GTS-R. Co se týče váhy kol tak stejná jako uvedeno výše u GTS a cenově taky stejné jen design je rozdilný a mě se více líbí ty GTS-R. viz http://www.breyton-bmw.cz/
Taky jsem to teď dlouho studoval v čem jsou vlastně jiné a je to v tom jak píšeš, jsou více zaoblené, tak díky za info, mám asi vybráno, budou to Breyton GTS-R.Jen ještě vybrat barvu kol, které by se hodily k mojí barvě auta Monacoblue.
Škoda že v tom konfigurátoru u Breytonu nejde měnit barva auta a těch kol..
Jinak taky se na ně koukal, že by nemuseli být špatný ale chtělo by to asi vidět.