Zdravím, potřebuji radu. Mám E36 coupe a jdou mi otvírat a zavírat okna jen s otevřenými dveřmi. Otevřu L nebo P dveře a jede to, zavřu je a nic. Neví někdo, co s tím? Motor na stěrače je ok, ale stěrače a ostřikovače nic. Pojistky taky ok. Díky
Já teda na BMW nedám dopustit, ale pár věcí mi přijde přinejmenším usměvných no.. třeba tohle... nebo to s topením u aut bez klimy:D Ale zas věci jako stěrače, který se při zastavení přepnou z rychlýho režimu do tý první polohy co stírá jen v intervalu a po rozjetí se přepnou zpátky jsou chytrý:D
No stěma okýnkama je to jasné ne? Prostě to tak BMW vymyslelo, tak to tak je. A stěma stěračema.. pochopil jsem dobře, že ti nejdou? A ani odstřikovače? Motorek na stěrače jsi zkoušel jak? Zkontroloval sis páčku na stěrače?
fabledwarrior píše:No stěma okýnkama je to jasné ne? Prostě to tak BMW vymyslelo, tak to tak je. A stěma stěračema.. pochopil jsem dobře, že ti nejdou? A ani odstřikovače? Motorek na stěrače jsi zkoušel jak? Zkontroloval sis páčku na stěrače?
No mě se to moc jasné nezdá. Ty okna jako nejdou za jízdy. Když je chci otevřít, musím za jízdy pootevřít dveře.
Jo takhleee, to jsi ale už nenapsal. Ono to má takhle bejt jen když nemáš klíče v zapalování a otočený do polohy I nebo II. Takže bych zkontroloval kabeláž, jestli nemáš přetrhaný kabely někde. Přece něco ovládá ty okna a pozná to, že máš otočenej klíč, tak jestli nemáš přerušený kabely co vedou do tý věci, která to má poznat. Bohužel ti ale neřeknu co to je.. jestli to obstarává přímo spínačka nebo řj. Snad ti poradí někdo přesněji.
To vypadá, jak kdyby to ani nebylo vůbec zapojený, ne že to je přetržený. Bohužel to ti nepovím s BMW taky teprv začínám.=/ Ale ty jsi psal, že jsi ten motor na stěrače zkoušel ne?