zdravím všechny mám takovej problem, když nastartuju tak mě tak 2-3sekundy svíti červená kontrolka oleje motor je uplne hlučnej a za okamžik zhasne a celý se to zklidní. Nevíte prosím čím to muže být ted jsem měnil jak olej tak filtr a oleje je tam dost. Dííky
Tak jak to popisuješ, tak to prostě chvíli po startu nemaže, což je hodně špatně. Ale píšeš že jsi teď měnil olej, tak bych viděl příčinu někde tam. Co máš za motor? Jakej olej a filtry jsi tam dal? Stál jsi na rovině? Těžko říct takhle...
Mám 2.0d 100kw jinak filtr ufi a olej 5w40 přimo na diesel VAT 11-4 tak nevim..oleje je tam akorát.Filtr jsem tam dal stejně jako ten starej ale teda ten starej jak má takový ty drážky tak ty byli uplne pozohybany vypadal dost špatně. Dělá to jen u startu potom už není žadnej problem.
padá ti olej z olejovýho filtru a pak to dlouho trvá než to nasaje a naplní filtr,vyměň zpětný ventil na olej od sacího koše,tds ho má v držáku filtru u tebe nevím, ale olejem ani filtrem to nebude. Novej olej asi něco rozpustil a nedržíti ten ventil, protože je tam asi nečistota.