Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dalkove zamykani bmw e36 coupe
-
- Klubové ID: 3086
Kup od Fx přímo dálku jsou k tomu i 2 klíče který vypadají jak origo diamanty je to pro auta co mají centrál ale nemají tam dálku a tahle dálka ovládá centrálovou jednotku.
A zapojí to i cvičená opice
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=105 za ty peníze lepší jak nějakej bůhví jakej alarm z kellyny
A zapojí to i cvičená opice

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... &start=105 za ty peníze lepší jak nějakej bůhví jakej alarm z kellyny
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
na kolik že to všechno vyjde i s planžetama? Popřípadě bych chtěl udělat centrál i klíče do zapalování aby to bylo v jednom a šlo to otvírat jediným klíčem i startovat. prostě aby to bylo v tom diamantu od bmw zabudovaný jde to takhle udělat?
Imo nemám... Myslím že takhle co jsem popsal tu dálku má udělanou E46???
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Paty píše:na kolik že to všechno vyjde i s planžetama? Popřípadě bych chtěl udělat centrál i klíče do zapalování aby to bylo v jednom a šlo to otvírat jediným klíčem i startovat. prostě aby to bylo v tom diamantu od bmw zabudovaný jde to takhle udělat?
Stím prej není problém, oi ti okopíruj ten klíč co máš teď na planžetu kterou si koupíš, takže budeš mít dál jeden klíč od všeho...