Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 radio
- Cawba
- Klubové ID: 2034
- Kontaktovat uživatele:
Nejak mi z niceho nic zaclo blbnout radio. Po otoceni klicku v zapalovani do polohy I se automaticky nezapne, jen zachrousta CD mechanika, jako pri uplne prvnim zapojeni. Zapnu rucne, naladim, nastavim co chci, vytahu klicek, zamknu, odemknu, otocim klic do polohy I a kdyz tohle vsechno udelam v nejakym kratkym, mne nejasno jak dlouhym casovym intervalu, tak se radio normalne samo zapne a drzi predchozi nastaveni/naladeni. Pokud je ale interval delsi jak xx sek., je to opet stejna pohadka. Nevite nekdo co to muze byt?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
- Cawba
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz to do ted fungovalo a zniceho nic prestalo, tak asi bude problem nekde jinde, ne?Lucifer píše:Ale různý rádia mají jinak to zapojení prohodit ty dva kabely +12V stálejch za +12V spínanejch klíčem. Nebo jednoduchou věc zkus udělat nachvíli propojit ty dva dráty navzájem hodit tam klemu když ti to bude držet paměť prohoď ty dva piny v ISO konektoru a máš pokoj

-
- Klubové ID: 3086
No takhle pojistka která jistí rádio, je na stálejch 12V těch 12V kterejch se tam objeví až při otočení klíčem je nejištěnejch a ty jsou jen jako povel k zapnutí.
To že by si měl v prdeli pojistku na těch stálejch 12V který je pro paměť a zároveň i silovejch 12V tak by rádio nešlo vůbec. Protože rádio by dostalo signál k zapnutí ale nemělo by z čeho bejt
To že by si měl v prdeli pojistku na těch stálejch 12V který je pro paměť a zároveň i silovejch 12V tak by rádio nešlo vůbec. Protože rádio by dostalo signál k zapnutí ale nemělo by z čeho bejt

- Cawba
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedalo a promeril jsem konektor.Fx píše:Problém bude v těch stálých 12V nebo v kostře. Pokud se rádio manuálně zapne, ale nepamatuje si stanice, tak sázím na stálé plus. Vyndat rádio a zkontrolovat kabeláž.
Stalych 12V je opravdu stalych.
Spinanych 12V je pouze po otoceni klice do polohy I.
Radio se ale stejne samo nezapne a pri rucnim spusteni se tvari, jakobych ho pripojil ke stave vubec uplne poprve...mechanika "zachrasti" + tovarni nastaveni.
Odeslo neco v radiu?

Nemel jsem pri ruce zadny jiny na vyzkouseni, tak jedine priste.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260