Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Z kukly motyl... aneb nejaky sikovny calounik? Doporuceni?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mene

#1 Příspěvek od Mene »

Tak se na leto poridila E36 dvoulitr a moc se nam libi. Bylo tedy zapotrebi ji trochu pomoci... uvolnene dily najdete v sekci nahradni dily - nabidka.

A ted si jeste rikam, zda neprecalounit predni sedacky. Nemate nejaka doporuceni? Sedacky nejsou potrhane a vlastne jim ten vek docela slusi, ale kdyby...

... a kdyby dotycny calounik umel vyresit i drobne "chlipliny" u sloupku vnitrniho calouneni strechy, tak by to bylo vubec prima.

Za nejake typy dopredu dik. BTW: jaka je vhodna impregnace na strechu? A kde se takova vec da poridit?

PS. dekuji clenum BobbySD, Chicco a Kovaljuk za dodane dily a prohlidku vozu a hlavne panu doktorovi Libovkovi, ktery pro nas po me E34 zachranil uz druhou "bramboru" :)
Přílohy
MAR_5252.jpg
MAR_5252.jpg (106.36 KiB) Zobrazeno 1890 x
Takhle to vypada ted.
Takhle to vypada ted.
MAR_5267.jpg (90.75 KiB) Zobrazeno 1890 x
Takhle to vypadalo, kdyz jsem si pro to prijeli.
Takhle to vypadalo, kdyz jsem si pro to prijeli.
IMG_0546.jpg (107.61 KiB) Zobrazeno 1890 x
Qido
Klubové ID: 1661
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Qido »

Bez toho ohavného narazníku vypadá moc pěkně!

nicméně k tématu:

1) klubáci mají dobrou zkušenost tady: http://www.peceokuzi.cz/

2) impregnace, já jsem poprvé použil impregnaci od SONAXu, cena kolem 500,- a vyšlo to tak tak jednou na celou střechu.
pak jsem se trochu plácnul přes kapsu a koupil jsou celou origo sadu od BMW za cca 2500,-. V sadě byl čistič střechy a třecha poté neskutečně prokoukla. Pak i obyč autošampon, dále ,,vodička,, na slídu a impregnace. A této investice nelituji, stálo to za to a bylo to opravdu vidět na první pohled.
Mene

#3 Příspěvek od Mene »

Diky. To vypada dobre. BTW: kdyz strecha hodne zmokne a pak vyskoci slunicko... nechat oschnout... nebo klidne sup s tim do kufru?
Přílohy
Jinak se asi jedna jen o sedadlo ridice, ostatni je v dobrem stavu...  tak aby trefili material, barvu... a aby to tam zase nesvitilo jako pest na oko... takze trochu i tu patinu...
Jinak se asi jedna jen o sedadlo ridice, ostatni je v dobrem stavu... tak aby trefili material, barvu... a aby to tam zase nesvitilo jako pest na oko... takze trochu i tu patinu...
MAR_5295.jpg (102.4 KiB) Zobrazeno 1870 x
Qido
Klubové ID: 1661
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Qido »

Takhle vypadají sedačky dobře. A myslím si, že se vyplatí tam dát všechny sedačky. Cenovka nebude nějak šílená a navíc bude o celej interiér postaráno do budoucna.

Jinak já vždycky nechal střechu trochu ochsnout, ale jak jsem ji měl dobře naimpregnovanou (viz výše) tak střecha prakticky mokrá nebyla, všechna voda šla pryč jak po igelitu! :D
Jinak přes noc jsem střechu složenou nikdy nenechával.

ALE HLAVNĚ: nemohl jsem si nevšimnout multifunkčního volantu! Kdopak ho zapojil?

kudla, štve te mě! Cabrio jsi musím zase pořídit! :D :D
Mene

#5 Příspěvek od Mene »

Diky za rady... volant bych rad vymenil za trojraminko... ale vypada to na variantu ustup, tedy nechat tenhle a jen vyhodit tlacitka.

Nebo moc a moc ukecavat porodnika, aby zapojil prijem telefonu a hlasitost.
PavelJandak
Klubové ID: 2044
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od PavelJandak »

mám velmi dobré zkušenosti s čalouníkem z Trutnova.Dával mi Z3 do kupy a je opravdu šikovný.Kontakt:603522448-Podracký Karel
DWXak
Klubové ID: 2927

#7 Příspěvek od DWXak »

Dík za info, jsem z trutnova a neslyšel jsem o něm :) takže se ozvu
Odpovědět