No BMW přece Pro mě je u tohodle auta zásadní že jede, svítí (většinou), brzdí (to celkem dobře s ohledem na to, že větší kotouče mám na RAVce) a má technickou na dva roky Navíc podle toho co čtu tady na fóru má to moje auto zatím pořád jen relativně drobné mouchy Ale aspoň je sranda.
Jinak ten ventil je možné nějakým jednoduchým způsobem prověřit nebo jedině swap kus za kus ?
No BMW přece Pro mě je u tohodle auta zásadní že jede, svítí (většinou), brzdí (to celkem dobře s ohledem na to, že větší kotouče mám na RAVce) a má technickou na dva roky Navíc podle toho co čtu tady na fóru má to moje auto zatím pořád jen relativně drobné mouchy Ale aspoň je sranda.
Jinak ten ventil je možné nějakým jednoduchým způsobem prověřit nebo jedině swap kus za kus ?
Ty tam hlavně tento ventil vůbec nemáš, máš ještě klasický způsob, kde otvíráš/zavíráš klapku výměníku.
Taky dobry... No zkusim se v tom prilezitostne povrtat, vcera jsem zkoumal ten panel a cely je to nejaky Nemecky - tocitko nastaveni ofuku ma dost divnej chod, mozna ho tam nekdo blbe nasadil, protoze krajni polohy ma nejak mimo ty hodnoty na ktery by to melo zrejme ukazovat. Optimalne mi kdyz tak nekdo napiste v jake poloze ma foukat vzduch z kterych mrizek, abych mel zhruba predstavu, protoze to fouka v roztodivnych kombinacich a moc mi to vetsinou nedava smysl. Kazdopadne doufam, ze k te klapce se aspon nejak da dostat.
ale má ho tam (OEM-64118375792).A když tenhle vetil funguje jak má tak v sepnutém stavu jednoduše nepustí teplou vodu do boxu topení, takže i kdyby bylo za ventilem ještě něco špatně tak by auto nepřitápělo ať už byklapky byly natočené jakkoli.
jestli se dá koupit netuším.když jsem to rozebral, tak jsem je hned vysekl prubojnikem z prvniho kusu gumy co mě přišel pod ruku .Je to jen mezikruží s osazením co stačí zabrousil modelářskou frézou.Z té rozborky jsem teď našel pár fotek, tak je můžu poslat do mailu.