Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dotaz na konkrétní ojetinu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
RKV23

#1 Příspěvek od RKV23 »

Zdravím,
předem se omlouvám jestli píšu do špatné sekce, kdyžtak prosím moderátory o přesunutí.
Mám otázku an konrétní ojetinu a to tuhle: http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/9340800?goFrom=list
Jestli jste se na ni někdo byl podívat můžete mi prosím říct něco bližšího abych si ušetřil případnou cestu?
Díky :)[/url]
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Z fotek vidím, že to bylo nejspíš bourané. Chybí tam spousta plastů v předním nárazníku, mlhovky... Celý předek lakovaný, vypadá to, že i řidičovy dveře. Vpředu bílé blinkry, vzadu oranžády. To samo o sobě nemusí být na překážku. Podle kroužku u spínačky rok a měsíc výroby sedí, pokud bys to koupil, tak určitě preventivně vyměnit o-kroužek pod anténou imobilizéru (častá závada, do 11/95 na to byla svolávačka).
RKV23

#3 Příspěvek od RKV23 »

Díky za odpověď :)
Já jsem si to myslel že tam bude nějáký zakopaný pes. Jaké jsou asi nejčastější problémy bouraných aut? Napadá mě třeba ojíždění gum, koroze, horší jízdní vlastnosti, poničený deformační zóny...
V autech jsem laik teoretik tak se omlouvám za hloupý otázky :/
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

V podstatě sis odpověděl sám. Ještě bych k tomu přidal možné častější závady na elektroinstalaci, protože kabeláž např. ke světlům vede podél blatníků. Obecně u takhle starého auta může být výměna blatníků, kapoty apod. s novým lakem spíš výhodou, záleží, jaké díly se použily a kdo to jak dělal. Každopádně ty chybějící součásti v předním nárazníku rozhodně zadarmo nejsou.

Když se na to podívám tak, že dovoz auta něco stojí, čistopis u takového auta vyjde na cca 3500 Kč, za kolik to v tom Švýcarsku asi koupili, když se to musí ještě proclít...
gofli

#5 Příspěvek od gofli »

od tohodle bazarníka jsem si taky kupoval auto on se specializuje na auta ze švajcu jinak není nejlevnějši ale zas nemá naleštěné šunky ale auta za kterýma si stojí, já jsem kupoval e36 318is a max spokojen a co znám lidi co si kupovali auta tak každej spokojenej a toho compakta jsem viděl na živo a za ty prašule to odpovídá
xyron

#6 Příspěvek od xyron »

Je fakt že auto za 37tisic asi nevyjelo včera z fabriky :D
RKV23

#7 Příspěvek od RKV23 »

xyron píše:Je fakt že auto za 37tisic asi nevyjelo včera z fabriky :D

Kde jsem prosímtě psal, že jsem to myslel takhle?
haCR

#8 Příspěvek od haCR »

Na pohled nevypadá špatně, nějaký drobnosti chybí. Ale spousta aut v ČR je bouraná a polovina lidí o tom ani neví..Chtělo by to auto vyzkoušet, pokud hrká všechno v interiéru, někam táhne, je napohled křivý a nebo špatně svařený, ruce pryč! Někdy je auto bořený lehce, a může být opraveno uplně v pohodě, a krom toho, že zmačkaná plechařina rychleji rezne může dlouhá léta sloužit...
Ale myslím, že v této cenové katogorii by to nemusel být špatnej kup a stálo by to za shlídnutí.
Fw190

#9 Příspěvek od Fw190 »

rekl bych ze na pohled zachovaly kousek
RKV23

#10 Příspěvek od RKV23 »

Mě je jasný že se na každý auto člověk musí podívat z blízka, že se prostě přes internet auto kupovat fakt nedá. Mě šlo spíš o to jestli taky někomu nepadlo do oka, nešel ho ohlídnout a zjistil že je to nějákej šunt, abych si ušetřil případnou cestu.
Odpovědět