Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vyřešeno, smazat prosím!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
fera

#1 Příspěvek od fera »

Čaute hoši, včera v dešti na vodě jsem dostal smyk a vzal jsem auto pravým předkem o svodidla. Nárazník, ostřikovače světlometů, blatník, světlo, mlhovka, asi i ta kastla je pohlá, kolo je pohlé celé dopředu, taková ta hliníková tyč prohlá co drží ze spodu kolo je zlomená, pak jsou tam potrhané nějaké káble asi od toho světla adt, a pak ještě zadní pravý rožek, kde to odneslo světlo nárazní, trošku je škráblý blatník, a trochu i páté dveře. Auto je 330d r.v. 9/2008. Auto mám dotahlé doma v garáží, kam ho mám dát na opravu? Okolí Brna, půjde to z pojištění.
Whizour

#2 Příspěvek od Whizour »

je to trošku z ruky, ale vřele doporučím autoservis Prchal v Třebíči. S BMW fakt umí a rozumí. Jezdím jen tam, je fakt fakt dobrej. Máš to 60 km.
fera

#3 Příspěvek od fera »

Jen to auto je na firmu tak nevím jestli to spíš nemám dát do autorizovaného servisu. Buď Brno nebo Zlín. Ale každopádně dík za rada. Doporučili byste Brno nebo spíš Zlín?
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MattyX Moderátor »

jestli to pujde z pojistky tak to dej do renocaru a mas pokoj no ... novy auta oni opravují rádi :)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matiz »

Pokud to je pojistene tak bych vubec nevahal a dal to do autorizaku.
fera

#6 Příspěvek od fera »

Jen z toho mám trochu strach. Co jsem tam jezdil na servis tak ti lidi už tam nejsou, jsem se teď díval na kontakty na stránkách. A když tady procházím forum tak nevím, to autíčko mám hodně rád. Ještě jsem tady našel KP Design Blažovice.
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matiz »

At je renocar jakykoliv, preci jen pozice autorizaku je pro licitaci s pojistovnou mnohem jistejsi nez jakykoliv no name servis. To no-name je bez jakekoliv jizlivosti.
rooc

#8 Příspěvek od rooc »

tos jel takaové bomby nebo jak se ti to povedlo...já nikdy nejezdím pomalu jak zima tak déšť a nikdy jsem smyk nedostal...(zaklepu)....hodně rychle se koukni na stav gum aby ses pak nedohadoval....(jen dumám proč ten smyk)
fera

#9 Příspěvek od fera »

gumy mám ve předu nové a vzadu je ještě dobrý vzorek. Prostě jsem vjel do vody co valila skrz celou cestu a to mě rozhodilo, bylo to v pátek v tom šupáku co tady byl. A hlavně jsem to posral protože jsem měl dat jen spojku a auto by se srovnalo ale já zazmatkoval a už to bylo.

Takže myslíte autorizák?
fera

#10 Příspěvek od fera »

A úplně nejhorší je že se mi to stalo na cestě po které jezdím 6x denně :(
fera

#11 Příspěvek od fera »

Tak zadní pneu mají 3,5mm vzorek
Whizour

#12 Příspěvek od Whizour »

fera píše:Tak zadní pneu mají 3,5mm vzorek
a proč máš na zadních horší vzorek než na předních?? to je tvoje první bmw? U hrabošů bych to chápal :-) ale u zadokolky to má bejt naopak.
fera

#13 Příspěvek od fera »

protože tento týden jsem byl objednán na výměnu zadních pneu
Whizour

#14 Příspěvek od Whizour »

fera píše:protože tento týden jsem byl objednán na výměnu zadních pneu
tak to je škoda. kdyby ....... nemá cenu psát. :-) škoda.
xyron
Klubové ID: 2105

#15 Příspěvek od xyron »

Whizour píše:
a proč máš na zadních horší vzorek než na předních?? to je tvoje první bmw? U hrabošů bych to chápal :-) ale u zadokolky to má bejt naopak.
Řekl bych že na zadku má horší vzorek protože má náhon právě na zadek ne?? :D Rychleji se to sjíždí když s tím hrabeš 8) Já mám tedy stejný zkušenosti :wink:
Whizour

#16 Příspěvek od Whizour »

xyron píše:
Whizour píše:
Řekl bych že na zadku má horší vzorek protože má náhon právě na zadek ne?? :D Rychleji se to sjíždí když s tím hrabeš 8) Já mám tedy stejný zkušenosti :wink:
:-))) neříkej. Kua ale když dávám nový gumy tak je dám na zadek ne? Lojzo.
xyron
Klubové ID: 2105

#17 Příspěvek od xyron »

Whizour píše:
xyron píše:
Whizour píše: a proč máš na zadních horší vzorek než na předních?? to je tvoje první bmw? U hrabošů bych to chápal :-) ale u zadokolky to má bejt naopak.
Lojza jseš sám. Když mám na autě 4 nový gumy a zadní se sjíždějí rychleji, tak mám logicky na zadku menší vzorek když opět kupuju 4 gumy... :D To je stejný jako by ses ptal proč jsou "makový buchty" makový....
Whizour

#18 Příspěvek od Whizour »

xyron píše:
Whizour píše:
xyron píše: Řekl bych že na zadku má horší vzorek protože má náhon právě na zadek ne?? :D Rychleji se to sjíždí když s tím hrabeš 8) Já mám tedy stejný zkušenosti :wink:
Lojza jseš sám. Když mám na autě 4 nový gumy a zadní se sjíždějí rychleji, tak mám logicky na zadku menší vzorek když opět kupuju 4 gumy... :D To je stejný jako by ses ptal proč jsou "makový buchty" makový....
jo jo :-))) LOJZO :-))))))
fera

#19 Příspěvek od fera »

Já mám vzadu jiný rozměr jak vepředu. Takže asi proto mám ve předu už nové a zadní ještě ne.
Odpovědět