Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vyřešeno, smazat prosím!
Čaute hoši, včera v dešti na vodě jsem dostal smyk a vzal jsem auto pravým předkem o svodidla. Nárazník, ostřikovače světlometů, blatník, světlo, mlhovka, asi i ta kastla je pohlá, kolo je pohlé celé dopředu, taková ta hliníková tyč prohlá co drží ze spodu kolo je zlomená, pak jsou tam potrhané nějaké káble asi od toho světla adt, a pak ještě zadní pravý rožek, kde to odneslo světlo nárazní, trošku je škráblý blatník, a trochu i páté dveře. Auto je 330d r.v. 9/2008. Auto mám dotahlé doma v garáží, kam ho mám dát na opravu? Okolí Brna, půjde to z pojištění.
gumy mám ve předu nové a vzadu je ještě dobrý vzorek. Prostě jsem vjel do vody co valila skrz celou cestu a to mě rozhodilo, bylo to v pátek v tom šupáku co tady byl. A hlavně jsem to posral protože jsem měl dat jen spojku a auto by se srovnalo ale já zazmatkoval a už to bylo.
Takže myslíte autorizák?
Takže myslíte autorizák?
-
xyron
- Klubové ID: 2105
Řekl bych že na zadku má horší vzorek protože má náhon právě na zadek ne??Whizour píše:a proč máš na zadních horší vzorek než na předních?? to je tvoje první bmw? U hrabošů bych to chápalfera píše:Tak zadní pneu mají 3,5mm vzorekale u zadokolky to má bejt naopak.
xyron píše:Řekl bych že na zadku má horší vzorek protože má náhon právě na zadek ne??Whizour píše:a proč máš na zadních horší vzorek než na předních?? to je tvoje první bmw? U hrabošů bych to chápalfera píše:Tak zadní pneu mají 3,5mm vzorekale u zadokolky to má bejt naopak.
Rychleji se to sjíždí když s tím hrabeš
Já mám tedy stejný zkušenosti
-
xyron
- Klubové ID: 2105
Lojza jseš sám. Když mám na autě 4 nový gumy a zadní se sjíždějí rychleji, tak mám logicky na zadku menší vzorek když opět kupuju 4 gumy...Whizour píše:xyron píše:Řekl bych že na zadku má horší vzorek protože má náhon právě na zadek ne??Whizour píše: a proč máš na zadních horší vzorek než na předních?? to je tvoje první bmw? U hrabošů bych to chápalale u zadokolky to má bejt naopak.
Rychleji se to sjíždí když s tím hrabeš
)) neříkej. Kua ale když dávám nový gumy tak je dám na zadek ne? Lojzo.
jo joxyron píše:Lojza jseš sám. Když mám na autě 4 nový gumy a zadní se sjíždějí rychleji, tak mám logicky na zadku menší vzorek když opět kupuju 4 gumy...Whizour píše:xyron píše: Řekl bych že na zadku má horší vzorek protože má náhon právě na zadek ne??Rychleji se to sjíždí když s tím hrabeš
)) neříkej. Kua ale když dávám nový gumy tak je dám na zadek ne? Lojzo.
To je stejný jako by ses ptal proč jsou "makový buchty" makový....