Zdravím, mám takový dotaz, tuhle jsme se Icecoldem hrabali v našich autech a všimli jsme si že má jiné podélné zadní rameno než já 320i vs 325i, dle etka jsem zjistil, že by měly bejt stejný na všech krom m3. Já mám takové bez "prohlubně" rozuměj prostě masivnější, bylo na něm číslo 1135647, ale nic sem podel něj nevypátral. Jedná se tedy o ramena z m3, nebo proč jsou jiné, případně čím vším se liší, ví někdo?
no dalo by se to objasnit i tak, že každý výrobce má dodavatele dílů...na každý ten díl co potřebuje k výrobě má někdy více dodavatelů, kdyby se náhodou stalo, že hlavní dodavatel ztratí možnost daní díl dodat včas...tím pádem se na linku dostane díl od sekundárního dodavatele, který nemá stejnou formu, ale dani díl i přes to odpovídá potřebným parametrům a podmínkám
zadni emkový rameno teda rozhodne hlinikový neni je daleko masivnejsi a da se velice snadno poznat podle loga ///M na boku pred uchycením do prahu ... zadni podelny ramena sem teda nikdy nejak nestudoval , kdyby bylo nejaky foto rad bych mrkl ,. ale defakto se to muze lisit podle roku vyroby ze se pak vyladila jinak forma nebo cokoliv tech aspektu je moc ... ve vysledku je to uplne jedno
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Alpina ma standartni ramena z 325i. Schnitzer pouziva tay standartni ramena, u silnych verzi mozna M3, ale kdo vi. Mkovy zadni ramena ze by byli hlinikovy??? T by bylo vyhodnejsi je pak prodavat do srotu jak nekomu, jsou kurevsky tezky stejne jako obyc, mozna vic, jsou zesileny