Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E90 Multimedia - TV, DVD, USB, Bluetooth HF
Ahojte vsem,
mam nekolik otazek k me E90 a jejich multimedialnim funkcim, mam iDrive a Professional navigaci.
1. TV - Mam v aute TV, ale samozrejme z bezpecnostniho hlediska se vypina pri cca 3km/h. Cetl jsem, ze to jde odstranit, moje otazka je, zda to umi nekdo konkretne udelat a jaka je cena.
2. DVD - Predpokladam ze pro moznost divat se na DVD je treba nainstalovat samostatny DVD prehravac. Funkcne by to melo splnovat to same jako TV, tedy moznost sledovat za jizdy. Na rovinu rikam, ze kdyz jedu, tak na telku necucim, ale pri delsich cestach je to dobre treba pro pritelkyni, nebo posadku vzadu. Opet me zajima cena a pripadne i kdo to udela, nebo i nejake zkusenosti.
3. Jde dodelat USB rozhrani pro radio? Mam jen AUX vstup, ale USB bych ocenil. Mam i pripravu na changer, ale to USB mi prijde mnohem mnohem praktictejsi. Opet me zajimaji zkusenosti, jde/nejde, pripadne kdo a jaka je cena.
4. Bluetooth HandsFree - posledni otazka je podobna jako horni. Mel bych zajem o dodelani BT HF. V aute HF nemam a docela bych ho ocenil. Existuji doplnkove sady od Nokie, Parottu a jim podobne, ale docela bych ocenil, kdyby bylo integrovane take v iDrive, pak by to byla dokonalost sama.
Vsechny z dotazu jsou prakticky stejneho razu, zajimaji mne predevsim zkusenosti, info o tom, zda to vlastne jde nebo ne, pak cena a kdo mi to pripadne dokaze udelat...
Predem moc diky vsem.
mam nekolik otazek k me E90 a jejich multimedialnim funkcim, mam iDrive a Professional navigaci.
1. TV - Mam v aute TV, ale samozrejme z bezpecnostniho hlediska se vypina pri cca 3km/h. Cetl jsem, ze to jde odstranit, moje otazka je, zda to umi nekdo konkretne udelat a jaka je cena.
2. DVD - Predpokladam ze pro moznost divat se na DVD je treba nainstalovat samostatny DVD prehravac. Funkcne by to melo splnovat to same jako TV, tedy moznost sledovat za jizdy. Na rovinu rikam, ze kdyz jedu, tak na telku necucim, ale pri delsich cestach je to dobre treba pro pritelkyni, nebo posadku vzadu. Opet me zajima cena a pripadne i kdo to udela, nebo i nejake zkusenosti.
3. Jde dodelat USB rozhrani pro radio? Mam jen AUX vstup, ale USB bych ocenil. Mam i pripravu na changer, ale to USB mi prijde mnohem mnohem praktictejsi. Opet me zajimaji zkusenosti, jde/nejde, pripadne kdo a jaka je cena.
4. Bluetooth HandsFree - posledni otazka je podobna jako horni. Mel bych zajem o dodelani BT HF. V aute HF nemam a docela bych ho ocenil. Existuji doplnkove sady od Nokie, Parottu a jim podobne, ale docela bych ocenil, kdyby bylo integrovane take v iDrive, pak by to byla dokonalost sama.
Vsechny z dotazu jsou prakticky stejneho razu, zajimaji mne predevsim zkusenosti, info o tom, zda to vlastne jde nebo ne, pak cena a kdo mi to pripadne dokaze udelat...
Predem moc diky vsem.
Zkousim obnovit toto tema, zda nema nejake nove dalsi zkusenosti. Aktualne uz jsem upustil od veci jako je TV a DVD, nicmene HandsFree a USB vstup pro audio bych opravdu velice ocenil.
Pak mozna jeste jedna mala nepodstatna vec, ale prece jen zkusim. Mam original alarm, ktery se zapne vzdy kdyz zamknu auto. Neumi nekdo doprogramovat na klic funkci rucniho vynuti alarmu? Zkratka abych zamknul auto, ale napriklad klicem mohl deaktivovat alarm. Nove uz to nabizeji u novych aut, u E90 to nejak panove nedomysleli...
Predem diky
Pak mozna jeste jedna mala nepodstatna vec, ale prece jen zkusim. Mam original alarm, ktery se zapne vzdy kdyz zamknu auto. Neumi nekdo doprogramovat na klic funkci rucniho vynuti alarmu? Zkratka abych zamknul auto, ale napriklad klicem mohl deaktivovat alarm. Nove uz to nabizeji u novych aut, u E90 to nejak panove nedomysleli...
Predem diky
-
- Klubové ID: 1401
Řeším úplně to samé, bohužel handsfree i USB je (origo) otázka 15-20 tisíc (každé z toho). Jediná šance je asi nějaký třetí výrobce, např. Dension Gateway 500 (místo CD changeru?) + BT modul, pak se dá vejít s obojím celkem do 10 tisíc, ale spíš jsem o tom jen četl, nezkoumal jsem nic dalšího.
Jinak TV mám odblokovanou, funguje mi i za jízdy, ale "funguje" je silné slovo, bohužel prakticky není signál, mám podezření, že mi třeba jen někde vypadl kabel k anténě, ale nevím, kdo na fóru by byl schopný se v tom pohrabat (ani nevím, kde anténa je, asi v C sloupku nebo co).
Jinak TV mám odblokovanou, funguje mi i za jízdy, ale "funguje" je silné slovo, bohužel prakticky není signál, mám podezření, že mi třeba jen někde vypadl kabel k anténě, ale nevím, kdo na fóru by byl schopný se v tom pohrabat (ani nevím, kde anténa je, asi v C sloupku nebo co).
nejaky USB interface je i v ETK, snad by to slo nejak pouzit. i kdyz je to porad o dost drazsi nez DVD s MP3
http://bmwfans.info/parts/catalog/E91/T ... interface/

http://bmwfans.info/parts/catalog/E91/T ... interface/
To MrScully - ja jsem se prave prestal zabyvat odblokovanim TV, protoze sice kdyz jedu, tak obraz nemam, ale i tak mi vypadava zvuk, tudiz signal, takze jsem to prestal uplne resit.
Jinak co se tyce toho USB a HF, jednotlive kity existuji to je jasne. Hledam nekoho, kdo mi to zaridi vcetne montaze. Pro me to ma asi nasledujici hodnotu
USB+HF s integraci do iDrive do max 20k, bez integrace do iDrive do max 10k. Idealne Praha nebo Hradec Kralove, ale po dohode asi kdekoliv v CR...
Jinak co se tyce toho USB a HF, jednotlive kity existuji to je jasne. Hledam nekoho, kdo mi to zaridi vcetne montaze. Pro me to ma asi nasledujici hodnotu
USB+HF s integraci do iDrive do max 20k, bez integrace do iDrive do max 10k. Idealne Praha nebo Hradec Kralove, ale po dohode asi kdekoliv v CR...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ten VIN jsi mi poslal blbě, máš asi spíš KZ než K5,
je toto tvoje auto?
Údaje k vozidlu
Druh Hodnota
Číslo podvozku WBAVU31050KZ08570
Kód typu VU31
Typ 320D OL (EUR)
Série E E91 ()
Série 3
Konstrukce TOUR
Řízení LL
Dveře 5
Motor M47/T2
Obsah válců 2.00
Výkon 120
Pohon HECK
Převodovka AUT
Barva TITANSILBER METALLIC (354)
Čalounění SENSATEC/SCHWARZ (KASW)
Výrobní datum 2006-03-31
Zvláštní vybavení
Kód Název (rozhraní) Název (ETK)
S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Zkušební figurína-SALAPA
S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatická převodovka
S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Multifunkce pro volant
S255A SPORT-LEDERLENKRAD Sport-kožený volant airbag
S2BHA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 156 BMW alloy wheel, double spoke 156
S319A INTEGRIERTE UNIVERSAL-FERNBEDIENUNG Integrované univerzální dálkové ovládání
S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Rozsah exteriéru v barvě vozu
S386A DACHRELING Střešní lišta
S402A PANORAMA GLASDACH Panoramatická střecha elektrická
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Vnitřní zrcátko automaticky stmívatelné
S441A RAUCHERPAKET Kuřácký paket
S493A ABLAGENPAKET Odkládací paket
S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Interiér.lišty hliník pod.broušení jemné
S520A NEBELSCHEINWERFER Mlhový světlomet
S521A REGENSENSOR Dešťový senzor
S534A KLIMAAUTOMATIK Automatická klimatizace
S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Regulace rychlosti
S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Příprava mobilní telefon s Bluetooth
S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Rádio BMW Professional
S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Individuální tónované zasklení
P7RPA ADVANTAGE PAKET Paket Advantage
S856A SPRACHVERSION SPANISCH Jazyková verze španělsky
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Obchodnický seznam Evropa
S883A SPANISCH / BORDLITERATUR Bordliteratur spanisch
S8S3A AUTOM. VERRIEGELUNG BEIM ANFAHREN Automatické blokování při rozjezdu
S8SPA COP STEUERUNG Ovládání COP
S9AAA AUSSENHAUTSCHUTZ Ochrana vnějšího potahu
Sériové vybavení
S548A KILOMETERTACHO Kilometrový tachometr
pokud je to tvoje auto tak máš přípravu na Bluetooth, tim padem i častečnou na 6FL tedy USB vstup, otevří kufr, vyndej spodek, a ve předu hned za sedačkama je ještě jeden koberec, ten taky oddelej a vyfot mi co tam máš, měl bys tam mít vyvednou optiku a pár drátů
je toto tvoje auto?
Údaje k vozidlu
Druh Hodnota
Číslo podvozku WBAVU31050KZ08570
Kód typu VU31
Typ 320D OL (EUR)
Série E E91 ()
Série 3
Konstrukce TOUR
Řízení LL
Dveře 5
Motor M47/T2
Obsah válců 2.00
Výkon 120
Pohon HECK
Převodovka AUT
Barva TITANSILBER METALLIC (354)
Čalounění SENSATEC/SCHWARZ (KASW)
Výrobní datum 2006-03-31
Zvláštní vybavení
S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Zkušební figurína-SALAPA
S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatická převodovka
S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Multifunkce pro volant
S255A SPORT-LEDERLENKRAD Sport-kožený volant airbag
S2BHA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 156 BMW alloy wheel, double spoke 156
S319A INTEGRIERTE UNIVERSAL-FERNBEDIENUNG Integrované univerzální dálkové ovládání
S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Rozsah exteriéru v barvě vozu
S386A DACHRELING Střešní lišta
S402A PANORAMA GLASDACH Panoramatická střecha elektrická
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Vnitřní zrcátko automaticky stmívatelné
S441A RAUCHERPAKET Kuřácký paket
S493A ABLAGENPAKET Odkládací paket
S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Interiér.lišty hliník pod.broušení jemné
S520A NEBELSCHEINWERFER Mlhový světlomet
S521A REGENSENSOR Dešťový senzor
S534A KLIMAAUTOMATIK Automatická klimatizace
S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Regulace rychlosti
S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Příprava mobilní telefon s Bluetooth
S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Rádio BMW Professional
S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Individuální tónované zasklení
P7RPA ADVANTAGE PAKET Paket Advantage
S856A SPRACHVERSION SPANISCH Jazyková verze španělsky
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Obchodnický seznam Evropa
S883A SPANISCH / BORDLITERATUR Bordliteratur spanisch
S8S3A AUTOM. VERRIEGELUNG BEIM ANFAHREN Automatické blokování při rozjezdu
S8SPA COP STEUERUNG Ovládání COP
S9AAA AUSSENHAUTSCHUTZ Ochrana vnějšího potahu
Sériové vybavení
S548A KILOMETERTACHO Kilometrový tachometr
pokud je to tvoje auto tak máš přípravu na Bluetooth, tim padem i častečnou na 6FL tedy USB vstup, otevří kufr, vyndej spodek, a ve předu hned za sedačkama je ještě jeden koberec, ten taky oddelej a vyfot mi co tam máš, měl bys tam mít vyvednou optiku a pár drátů